Segal horoszkópja: a kritikus erő

Vágólapra másolva!
Szegény Segal! Túl kombinálta magát! Pedig nagyon céltudatos, célra- és sikerre orientált, a körülményeket felméri és mérlegeli. Folyamatosan a kudarc elhárításán dolgozik, hiszen győzni nagyon szeret. Ő kritikus, de a kritikát nehezen viseli.
Vágólapra másolva!

Érzelmekkel nem lehet megfogni, hiszen mindig az értelme a vezető erő. Szenvedélyessége is korlátozott, de képes olyan érzelmeket sejttetni, amiket nem is él meg. Csak azt tudja értékelni, aki olyan, mint amilyet ő elvár, úgy viselkedik, ahogy szerinte a helyes és a jó. Szőrszálhasogató, független, analizáló, de elvész a részletekben. Mindezek mellett nyugalmat és biztonságot sugároz. Fontos számára az anyagi biztonság, a földi élvezetek élvezése. Elsődlegességet mindenek felett a saját érdekeinek védelme élvez. Igyekszik agyilag megérteni mindenkit, de a saját maga igazságához megveszekedetten ragaszkodik, csak az ő igazsága az igazság!

Forrás: RTLKLUB

Fontosak a barátok, de csak azok a barátok, akik elfogadják őt olyannak, amilyen. Tudja hogyan válhat ismertté, módszerei szélsőségesek és változóak. Képes eladni magát, de vigyáz a tisztaság látszatára. Partnerkapcsolatában is megőrzi tekintélyét és függetlenségét. Jószívű és adakozó, de Ő ad. Lételeme, hogy csodálják. Csak azzal foglalkozik, ami érdekli, de ez érdekében is kell, hogy álljon. Gondolkodás nékül elhagy, abbahagy, ha elveszíti az érdeklődését. Kiáll az elnyomottak mellett de elvárja, hogy ezért legalább jó szót kapjon. Megtalálja a módját annak, hogyan hasson a másikra szavaival.

Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, boldog öregség várjon rá meg kell találnia a Hitet, a tiszta őszinte hitet. Janus arcúságát már le kell vetnie, stabilizálódásának már lassan itt az ideje. Pozitív képességeit pozitív dolgokra kell használnia. Fel kell olvasztania a jeget a szívéről, ami távolságot és érinthetetlenséget biztosít számára (mint Elvisnek). Ha szerencséje van, jön az ő Gerdája, akit nem hagy el azért mert különleges egyénisége van, hanem hagyja, hogy hasson rá.

De ez nem a ráció, ez nem kézzelfogható. S a félelem a lelke mélyéről feltör, amit meg kell tanulni kezelni. De ez egy ismeretlen terület, s a kikerülés könnyebb. Meg kell tanulnia szembenézni saját farkasával, hogy teljesítse feladatát. S ez az út nem a Való Világon át vezet!

Köves Zsuzsanna, asztrológus