Vágólapra másolva!
A szappanopera befejeződött: a családok elvonultak a tó partjáról. Egyenként tettek fogadalmat, hogy soha többet nem járnak arra. Egyéni alakítások, rövidzárlatok és vicces arcjátékok.
Vágólapra másolva!

Soha többé nem akarok a távoli gleccser tó partján nyaralni! Ezzel a mondattal zárult a VV3 szappanoperája. A két család és Kibírhatatlanék (apukák, anyukák, gyerekek) egyenként vonultak el a zord tó partjára (ami természetesen a Villa medencéje volt), s mondták el a kőkemény valóságot.

Forrás: RTLKLUB

Lakóink egy percre sem estek ki szerepükből, s bár a színjátékkal nem, a szövegismerettel néha meggyűlt a bajuk. Jennynek a szórenddel voltak problémái, Ágica is átköltötte egy kicsit a szöveget, Marcsi pedig egészen egyszerűen elfelejtette a bonyolult (összetettnek egyáltalán nem mondható) mondatot. Velük ellentétben, Frenki és Tommyboy (a két rendőr) remekelt.

Forrás: RTLKLUB

Tökéletesen kivitelezett előadást láthattunk tőlük, melyben jól megfenyegették a kirándulókat: hibátlan artikuláció, begyakorolt mozdulatok és jópofa arcjátékok. Ők nem felejtették el a szöveget. Vicces volt.

Ha nevetni szeretne, az egyéni alakításokat megnézheti videón.