Leo elérzékenyült

Vágólapra másolva!
A lakók óriási ovációval fogadták a visszatérő Indiánt, Marcsi és Szilvi viszont sírógörcsöt kapott. Leót is megviselték a történtek.
Vágólapra másolva!

Szegény Szilvi, hiába ülte végig a Párbajt elnyűtt melegítőjében, hogy Pandora megérkezésekor együtt ugorjanak majd a medencébe, mindez nem valósulhatott meg. Indián visszatértekor Marcsi sírógörcsöt kapott a nappaliban, s ekkor még a Villa tyúkanyója tartotta magát.

Forrás: RTLKLUB

Fotók a Párbajról: klikk a képre!

Mikor Pandora utoljára szólt be a Villába, s búcsúzott el barátnőitől, nála is eltörött a mécses. Eközben Indián rendesen fogyasztott a dugi whiskyből és közben be nem állt a szája. Alig akarta elhinni, hogy tényleg ő nyert, tényleg az övé volt a 270711 szavazat. "Nem is úgy éreztem, hogy nyertem. Mondta a Pandi, hogy nem akar visszajönni!" - elevenítette fel a Párbajon történteket. "Tudom. De tudod nagyon jól, hogy téged itt többen bírnak." - szólt közbe Szilvi, de nem kezdtek el lelkizni.

Forrás: RTLKLUB

Érdekes módon, a mindig racionálisan gondolkodó Leót is felkavarták a történtek. Csak ült és motyogott: "Milyen ez a játék! Nem gondoltam volna, hogy ilyen érzelmeket vált ki belőlem!"