Ötvenkettő nap a Villában

Vágólapra másolva!
Pandora a legelső beszavazó show-n jutott be a lakók közé. Ötvenkettő nap után, másodikként hagyta el a Villát.
Vágólapra másolva!

2003. december 28.: A fotómodell Pandora 32 ezer szavazattal, szoros küzdelemben diadalmaskodott.
2004. január 1.: Nem is gondoltam rá. Kinek mondtam volna el? Megkérdezték, hogy korábban mivel foglalkoztam? Ezt a pornó dolgot elmondtam ország-világ előtt.

Forrás: RTLKLUB

január 2.: Pandora hosszasan tusol, kéjesen szappanozza testének minden pontját, hajmosás közben gyakran pillant a tükörbe - talán a kamera mögött ücsörgő kollegával kacérkodik. Tommy még állja a sarat, nem adta be a derekát, így Szelence egyelőre sikertelen. Mikor végez, fürdőköpenyben és vizes hajjal letelepszik a chipendale-táncos ölébe és igyekszik csábító tekintetével elvarázsolni Tomifiút, ám ezúttal is kudarc a jussa.
január 10: Pandora gyönyörű piros ruhájában odalejtett a lovász fiúhoz, aki nem késlekedett, a combját betolta a megvadult kanca lábai közé, és erotikus mozdulatsorba kezdtek. Tommyboy már majdnem féltékeny lett, de hamar kiderült, hogy - bár Pandorát nehéz megszerezni - ő is megkaphatja. Sőt nem maradt ki Segal és Frenki sem, Leo pedig erőteljesen forgolódott, hogy legalább láthassa a jelenetet, de az ő nyakába keményen kapaszkodott Ágica...
Pandinál eltört a mécses. Mondhatni összeomlott, amikor halványan derengeni kezdett neki, hogy a már tizedik napja ostromolt Tommyboy tényleg nem akar tőle semmit. Tommyboy leszögezte, hogy ő azért volt közvetlen, mert most átmenetileg együtt élnek mindannyian, de az nem azt jelenti, hogy akar is valamit. Majd Szilvi tanácsára úgy döntött, hogy megbeszéli a sértett féllel, hogy mostantól aludjanak külön, és távol tartja magától.

Forrás: RTLKLUB

január 13: Pandora lelkizett egy sort Tommyboyjal a hálószobában, s eközben mindent megtett azért, hogy a fiú számára kiderüljön: csókot szeretne. Bármennyire is nyújtogatta a nyakát, és domborított a kacér lány, a chippendale hűvös eleganciával tartotta távol magától.
január 16.: Tegnap este a lakók kitaláltak egy rögbis játékot, és azzal szórakoztatták magukat. Leo és Pandora küzdelme során, a lány véletlenül megsérült.
január 17.: Pandora és Segal büntetést kaptak, ugyanis megint vétettek a szabályok ellen. Össze lettek kötözve, így most élvezhetik egymás társaságát.