Repülő vasaló

Vágólapra másolva!
Van, aki kirobbanó erővel bokszol, mások a háztartási eszközöket robbantgatják, aztán van, akinek a lelke csak hamu alatt parázslik.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Marcsi reszelgeti a körmét, közben meginterjúvolja Frenkit a szokásos témában.
- De azért szeretitek egymást Szilvivel, ugye?
- Lehet, hogy nagyon önző mocsok vagyok, de nem bízom már benne, hogy ezt a kapcsolatot lehet tovább tartani - közli kétségeit Frenki.
- Kint sem fogjátok folytatni? Olyan aranyosak vagytok együtt...
- Mi már így jöttünk be, hogy nem vagyunk együtt, még megpróbáltuk, de nem tudjuk újrakezdeni.
- Mindig ezt mondjátok, - emlékeztet a nagy kérdésre az ápolónő - aztán mégis összejöttök...
- Én vagyok a hibás, vállalom, nem akarom folytatni. Lehet, hogy itt én vagyok az első, de odakint van második is. Mondja, hogy szeret, de nem hallani, hanem érezni akarom. Tudod, pár napig jó, aztán megint gond van...
- És neked nincs valakid, aki úgy kint, esetleg?
- Nincs, Marcsika, de nem féltem magam...

Közben Anett felrobbantotta a vasalót. Túlságosan felforralta benne a vizet, a tárgy annyira felrepült, hogy nyomot hagyott a plafonon. Személyi sérülés nem történt, de ijedtség rendesen, Anett sikoltozva rohant ki, az udvaron edzést tartók be, a szobából Tommyboy is kétségbeesetten rohant a mosókonyha felé. A vasalást Leo fejezte be, hát igen, az igazi úriember.

Az edzés jól sikerült, a hallgatag szakember jól megdolgoztatta Szilvit, Csabát és Indiánt. A rézbőrű a gyakorlatok alatt láthatóan rettegett a nála fél méterrel nagyobb edzőtől, pedig az kesztyűs kézzel bánt vele, de ahogy elment, nekilátott verekedős történeteket mesélni, nem csak egy van neki...