Leo, a gyűlölt

Vágólapra másolva!
Szilvi nagyon berágott Leóra, a VV3 talán legsúlyosabb szitoksorozatát vágta a fejéhez. Az alapvető gondja az, hogy Leót gyávának tartja, mert az jófejkedett vele, aztán meg rászavazott.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Szilvi egy kicsit anyázott, aztán meg szinte megátkozta Leót (részletek videón). Miután kiviharzott, Tommyboy törte meg a csendet:
- Leo, az a helyzet, hogy bizonyos fokig igaza van.
- Azért, mert rá raktam? - pattant föl a közgazdász. - Ha nem mondom, nem vagyok sunyi? Miért bántotta meg Ágicát, hogy az fél napig sírt? Én akkor mondtam, emiatt rá fogok szavazni, ugye Csabi?

Pedig ennek sajnos még Ágica sem örült:
- Miért nem bízod rám, felnőtt vagyok, meg tudom beszélni a dolgaimat. Én Szilvivel jóban vagyok!
- Mindenki tudja, hogy nem a pénzért vagyok itt, - próbálta védeni magát Leó, akit megdöbbentett Szilvi kitörése, - változtatni akarok a világ dolgain, és őszintén megmondom, mi a véleményem, ha jó, akkor is.

Indián lecsapott erre a témára, erélyes hangon közölte nézeteit, amik már aztán végképp nem tartoztak a témához:
- Hát ez a baj a világgal, a gerinctelenség, a pénzéhség, de én nem fogok magam hagyni. Én nagyon lenézem azokat, itt akik nem mondják ki a véleményüket, mi egy páran kimondjuk, mások meg nem, csak a simulás. Erre van egy történetem, amikor a szörpgyárban dolgoztam... (ugye nem baj, ha nem folyatjuk?)