Ágica: Kívánlak Giorgio

Vágólapra másolva!
Ágica megint megszegte a szabályt, amikor beszélgetésbe kezdett Szilvivel, ezért neki büntetés jár. 
Vágólapra másolva!

A Hangyaboly élete ugyanúgy megy tovább ahogy eddig. Ágica a dolgozókkal csak a katonáin keresztül kommunikálhat. Ezt a szabályt megszegte, mikor reggel Szilvivel beszélgetett, ezért Dolgozói Tanácsot alakult, és öt perc alatt el kellett dönteniük, hogy Ágica milyen büntetést kapjon.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók


A Tanács szóvivője Indián lett, akiről eddig is tudtuk, hogy bosszúálló, de most aztán bizonyított. Először kitalálta, hogy a királynő egy kupac havat merőkanállal hordjon át egyik helyről a másikra, valamint takarítsa le a medencét.

A lányok mérsékeltebbek voltak és Katka arra hivatkozott, hogy szegény Ágicának fáj az ujja, ne sújtsák ilyen feladattal. A rézbőrűt azonban nem lehetett lelőni. "Nem érdekel csinálja bal kézzel".

A többiek addig nyaggatták, míg megállapodtak abban, hogy mindezt csak húsz percig kell csinálni de közben kiabálnia kell, hogy: "Kívánlak Giorgiot, gyere be a Villába". (Giorgio az egyik népszerű sorozat szereplője, akit Ágica ki nem állhat.)

A loboncos mint aki jól végezte dolgát hozzátette: "Ez jó, mert közben jegelheti az ujját. Egyébként is, tudjátok ti mit éltem át, amikor azt kellett elmondanom, hogy imádom Kozsót".

Ágica nem vette túl jól néven, hogy egy olyan emberért kell üvöltenie, akit nem szeret, de a szóvivő minden percet kihasznált mikor ő szabályozhatta az uralkodónőt. Kilátásba helyezte, hogy ha esetleg Ágica elhalkulna, akkor újra indul az idő. Úgy egy perc letelte után be is váltotta ígéretét, mert úgy ítélte meg, hogy nem volt túl őszinte az első pár kiabálás.

Forrás: RTLKLUB

A borsodi szépségnek láthatóan nem tetszett, hogy rajta mulat a csapat, folyamatosan morgott az orra alatt: "Megaláznak ország világ előtt".

Indián ezt sem hagyta szó nélkül: "Ott kezdődik, hogy sz.r cigit kért be nekem, aztán a tegnapi kajának való sem volt megfelelő, arról meg ne is beszéljünk, hogy most már tudja milyen megalázottnak lenni. Én megbűnhődtem, bűnhődjön más is".

Elégedetten figyelte a szenvedő lányt, lábát lóbálva cigizett és azt mondta: "Öcsém, híztam egyből három kilót".