Vágólapra másolva!
Ma estétől Jenny lett a Villaüzem szigorú munkafelügyelője. A feladata az, hogy mindenkit munkavégzésre kell buzdítania. 
Vágólapra másolva!

Senki nem pihenhet a Villában, hiszen akad meló rendesen. Jenny - hogy jól érthetően ki tudja fejezni magát - mostantól csak egy megafon segítségével kommunikálhat a többiekkel. Erről a riportszobában értesült, ahol egy levélben le volt írva számára, hogy mit kell tennie.

Forrás: RTLKLUB

Ligaválogatott - Villa 1.

A szerkezetet a nyakában kell hordania, és a leghétköznapibb közléseit is csak ezen keresztül teheti meg. A riportszobából a nappaliig futva kellett haladnia, úgy hogy közben az új szócsővén lévő szirénának működnie kellett.

Mikor visszaért a többiekhez döbbent arcokat látott maga körül, mert senki nem értette, hogy mi ez a zaj. Csendre intette a társaságot, majd elmesélte, hogy mi is az ő küldetése. Kiemelte, hogy aludnia is úgy kell, hogy ez a nyakában van, amit mindenki kétkedve fogadott. Ő erősködött, hogy márpedig kétszer is elolvasta az utasítást, amiben ez állt.

Úgy látszik nem ártott volna harmadszor is átfutnia a szöveget, talán akkor kiderült volna, hogy az alvás éppen az egyetlen állapot amikor nem kell hordania új terhét. Ezenkívül kikotyogta azt is, hogy holnap reggel ő fogja kelteni a társaságot, ami szintén titok lett volna.

Szívesen kipróbálták volna a többiek is, hogy miként lehet hangjukkal játszani, de sajnos ez teljeséggel lehetetlen volt, hiszen ha a fodrászlány bárkinek átadja a megafont, őt fogják megbüntetni.