Ligaválogatott - Villa 13-2 (8-0)

Vágólapra másolva!
Majka játékvezető elfogulatlannak nemigen nevezhető bíráskodása is kellett ahhoz, hogy a Villa-team ne kapjon még húszat. A lányok kitettek magukért: a rajongás mellett jutott idejük arra, hogy pikáns szempettingbe keveredjenek pár focistával vagy pálya szélén ácsorgó szimpatizánssal. A Villa góljait a gyors Indián és a harcos Leo szerezték (Frenki is betalált - a saját kapujába), Milo pedig olyan idegenül és idétlenül mozgott a műfüvön, mint Fekete Pákó a Madison Square Gardenben.
Vágólapra másolva!

- Burgi, bőrre menjünk rá! - rikkantja egy pályamunkás a válogatott Borgulyának, mintegy felkérvén őt, hogy kizárólag kötény-cselekkel szívassa meg az elkényeztetett villalakókat. Nagy verés várható, ennek ellenére a bemelegítés elején még igen lelkesek, egyedül a sérójára ügyelő Frenkinek nincs ínyére belefejelni a vizes labdába: - Bolond vagy? Szétmegy a hajam! - sopánkodik, ám nincs idő a vitára, kezdődik a meccs.

Forrás: RTLKLUB

Ligaválogatott - Villa 2.

Bár a bemelegítés végére kissé elfáradnak a puhány lakók, energikusnak tűnő mozdulatokkal nyitnak: Leo Milo elé pöcköli a labdát, majd két másodperc múlva már a válogatottaknál a játékszer. Az első perc végén látványos akciót vezet a Villa-team, Leo Frenkihez passzol, utóbbi lő, Vlaszák (az Újpest kapusa) viszont a helyén.

Forrás: RTLKLUB

Nem sokat kell várni az első gólra: Schultz Levente kihasználja a védelem megingását és balról beveszi az (Aston) Villa kapuját (1-0). Sorra potyognak a gólok, mint a könnyek Szilvi szemeiből egy átlagos estén: Zavadszky fejjel megtalálja Schultzot, utóbbi nem hibázik (2-0), majd Simek Péter talál be egy egyéni akció végén (3-0), a Villa kapusa, Csaba, tehetetlen. Juhász Roland újabb gólt szerez (4-0), mert valami taktikai hibát vétnek Tommyék: mindenki csatárnak hiszi magát, így a védők teljes hiánya már-már aggasztó.

- Zava, ne engedd középre! - üvölti Vlaszák Géza a válogatott Zavadszkynak, holott drámai izgalmak nincsenek, olyan távol áll egymástól a két csapat, mint Anett a szubjektív idealizmustól. Jön az ötödik, majd a hatodik gól, a Villa-fiúk pedig elfáradni látszanak: - Még öt perc?!? - liheg elkeseredett arccal Frenki, igencsak várja már a félidő végét. A hetediket teljes zavarában ő maga lövi (a saját hálójába), majd a Ligaválogatott ismét betalál, így a szünetre nyolc a differencia.

- Fiúk, ne zakóban menjünk haza! - kiabálják a lelkes lányok, de Indián hiába lövi rá félpályáról, a kapus simán véd. Katka mindent elkövet a csapat sikeréért, ő az egyetlen lány, aki a nulla fok ellenére gondosan ügyel arra, hogy kivillanjon dekoltázsa: néha még be is hajol, hátha. Az újpesti hálóőr véresen komolyan veszi a játékot (talán BB-fan, ki tudja), kijön a kapuból, Zava áll be helyette: Indián végre betalál (8-1), ám rövidre rá Majka bíró kiállítja az apacsot a félpálya magasságában felvágó Vlaszákot.