Szilvi, olvass!

Vágólapra másolva!
Ma ismét Szilvi olvasta fel az esti üzeneteket, a javarésze úgyis neki szólt, de Frenki utólag ellenőrizve felfedezte, hogy a durvábbakat nem is olvasta fel.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Ha megdícsérték, azt mindenestre nagyon megköszönte. Kicsit magyarázta még az életet Jennynek, majd a véletlenül arra járó Frenki orcájára adott egy puszit. A gyanakodó fuvaros szemöldökét összehúzva kérdezett vissza: "Történt valami?" A volt nője nem indokolt, ez is csak egyike értelmetlen húzásainak.

Közben lassan elkészült a csülök Az étellel már előtte gondok voltak, Ágica nem megfelelően rendelte az alapanyagokat, így az eredmény kétséges volt. A tálaláskor, nagy derültségükre, a fazékból előkerült a villa, amiért délután felforgatták a Villát. A nagy elvárásoknak ugyan nem felelt meg a vacsora, a főfelelős Indián hárította magáról a felelősséget, de egyszerre "elpukkant az agya" (Frenki szavával).

Milo ugyanis kereste a közben kidobott hagymát, pedig szólt előre, hogy az kell neki. A zúgolódást Indián üvöltözve kérte ki magának, úgy leteremtette a srácot, mintha a kor bármit is számítana ezen a helyen. A legkisebb fiú a lányoknál vigasztalódott.