Csapatszellem, mi az?

Vágólapra másolva!
Egy órányi üzenet dömping, majd mosókonyhai tartózkodás, második egyeztetés Leóval - aki még mindig nem akar táncolni - és kiakadás. Mindez az óriási buli előtt.
Vágólapra másolva!

Lakóink egy órán keresztül nézhették a televízión keresztül azt az SMS-falat, amelyre a nézők, a hozzátartozók, a barátok, az ellenségek, egyszóval bárki üzenhetett. Leónak és Anettnek édesanyja, Indiánnak pedig kedvese, Ildi írt sms-t. Szilvi annyi jó üzenetet kapott, hogy alig tudott nyugton maradni a kanapén: folyamatosan izgett-mozgott, mosolygott és zavartan köszöngette az sms-eket.

Forrás: RTLKLUB

Új képek: Klikk a fotóra!

Nagyon helyes volt és látszott rajta, hogy tényleg nem tud mit kezdeni azzal a sok pozitív energiával, amit egy óra alatt kapott kintről, az üzeneteken keresztül.

Hat órakor megszűnt az SMS-fal és ezután a mosókonyhába vonultak, ahol egy levél várta őket. Ebben felhívják a figyelmét mindenkinek, hogy a ValóVilág szabályai szerint az a VillaLakó, aki nem hajlandó végrehajtani az utasításokat, szankciót érdemel.

Forrás: RTLKLUB

A lányok megbüntették Leót - hiszen használta Jenny megafonját -, de a fiú nem akarta végrehajtani a chippendale-show-t, ezzel kockára tett olyan dolgokat, amelyek a közösség, a csapat számára esetleg fontosak lehetnek.

Másodszorra próbálták megbeszélni ezt a váratlan szituációt, de Tommyboy okoskodásán, Katka vállrángatásán és Leo némaságán kívül nem sok mindenről tudunk beszámolni.