Leo megmutatta!

Vágólapra másolva!
Egy igazi szombat esti készülődés után megérkeztek a vendégek, és óriási buli vette kezdetét a Villában. Elvis rögtön munkához látott és Leo is megmutatta...
Vágólapra másolva!

A mosókonyhai tartózkodás után lakóink alig akartak hinni a szemüknek. Fényárban úszott a villa, egy profi DJ-pult ékeskedett a nappaliban, és a hűtőgép is tele volt mindenféle földi jóval.

Forrás: RTLKLUB

A lányok rögtön tollászkodni kezdtek, s legjobb darabjaikat szedték elő a ruhásszekrényből. Egyedül Ágica kezdett el aggodalmaskodni, s jött a szokásos 'jaj, mit vegyek fel'. Megint Szilvi volt az, aki segítségére sietett és felajánlotta, bátran vegyen ki tőle bármilyen felsőrészt.

Forrás: RTLKLUB

Ágica dögös csajszit varázsolt magából, de azért a Villa divatdiktátorától, s a női nem szakértőjétől Tommyboytól megkérdezte, hogy jól néz-e ki. Marcsit is Szilvi öltöztette fel, de sehogyan sem tudta rávenni arra, hogy a tízcentis sarkú csizmában rendesen álljon, Ne úgy, mintha bokszmeccsre készülne.
Mindenki nagyon csinosan öltözött fel, és igazi buli előtti készülődést mutattak be lakóink. Bár azt nem értjük, hogy Milónak miért volt szüksége púderre.