Leo nem lesz chippendale?

Vágólapra másolva!
Leo illetéktelenül használta Jenny hangosbemondóját, ezért a lányok büntetést róttak rá: chippendale-táncot kell előadnia. A fiú kijelentette, a showról szó sem lehet.
Vágólapra másolva!

Szilvi vezényletével elkészült a mai ebéd: zöldbabfőzelék fasírttal. A két kukta Anett és Marcsi volt, előbbi a főzelékben, utóbbi a fasírtkészítésben segédkezett. Nem minden fiú volt elégedett a menüvel, de az ebédet jó hangulatban költötték el. Itt még minden rendben volt. Leo éppen az asztalt takarította, Katka próbált vele beszélgetni, de nem ment. Jenny megint a hangosbemondóval játszott, ami minden más társalgást megzavart. A legtöbben már legszívesebben kihajítanák a szerkezetet, amelyet Leo egy csellel meg is kaparintott, azután azzal szaladgált Villaszerte.

Forrás: RTLKLUB

Leo és Szilvi éppen hogy csak elkezdett focizni a kertben, amikor levél érkezett: Leo büntetést érdemel, amiért használta Jenny hangosbeszélőjét. A lányok gyorsan döntöttek: chippendale-showt kell tartania. "Ez nem elég nagy büntetés. Neki? Dehogynem!" - morfondíroztak a hálóban.

Úgy is lett, Leo kijelentette: nem lesz show. Lakótársai gyorsan figyelmeztették, a feladatot teljesítenie kell. Indián azzal érvelt, hogy ő is vállalta, hogy öltönyben mutatkozik, Ágica pedig azt az esetet elevenítette fel, amikor kis kanállal kellett havat hordania és Kivánlak, Giorgio! felkiáltásokat kellett hangoztatnia. Leót ez sem hatotta meg. Parázs vita robbant ki, megoldás egyelőre nincs.

Forrás: RTLKLUB