Meglepetések napja

Vágólapra másolva!
Este hatalmas buli vár a lakókra, akik még csak most fordulnak egyik oldalukról a másikra. Bár az esti programot előre várják, azt nem tudják, kikkel is perdülhetnek ma este táncra. Délután más meglepetés is várja őket.
Vágólapra másolva!

A Villa-időszámítás szerint nem sokkal ebéd után, vagyis öt órától hatvan percen keresztül sms-fal működik majd a Villában. A tévénézők üzenhetnek a lakóknak, akik chat formájában fel is vehetik a kapcsolatot a külvilággal. A most még durmoló lakók mit sem sejtenek a különleges programról. Arról sincsen fogalmuk, hogy este korábbi Való Világ játékosok - Sziszi, Ági, Elvis, Majka, Pongo és Béka - ugranak be hozzájuk.

A jó hangulatról dj-k gondoskodnak, a lányok kedvéért pedig két labdarúgó, Schultz Levente és Simek Péter is tiszeteletét teszi a lakóknál. Hatalmas forgatag lesz tehát este, addig viszont lassan megszólal az ébresztő zene, nyílik a raktárajtó, beindul az élet.

Forrás: RTLKLUB

A tegnapi éjszaka sem telt eseménytelenül: Indián puszit küldött egy rajongójának, de az üzenetekben kapott hideget, meleget, csakúgy, mint Ágica:

ÁGICA! NEM AZÉRT SZERETÜNK VALAKIT, MERT SZÉP, HANEM AZÉRT LÁTJUK SZÉPNEK MERT SZERETJÜK! ÉS LEO SZERINT TE NAGYON SZÉP VAGY...NE LÖKD EL MAGADTÓL! DRUKK! 1 KINTI PÁR