Fájdalmas reggel

Vágólapra másolva!
Ahogyan ébredeznek a lakók, úgy szaporodnak a problémák. Szilvinek a nyelve, Ágicának a torka fáj. A lelkekről nem is beszélve.
Vágólapra másolva!

Tommyboy és Katka volt a két legfrissebb lakó, mindketten hosszan időztek a fürdőszobában, a tükör előtt. Őket a Szilvi-Frenki páros követte, akik egymást kérdezgették a tegnapi eseményekről. Frenki a fürdőszobában percekig sorolta az italokat, amiket tegnap fogyasztott, és amiket a szervezete ki is dobott magából: pezsgő, whisky, bacardi, bor, sör, vodka.

Forrás: RTLKLUB

A buli pillanatai: Klikk a képre

Szilvi panaszkodott, hogy nagyon fáj a friss piercinges nyelve, majd Frenkit faggatta, mi volt tegnap. Kiderült, az ex-táncosnő Leo chippendale-táncára sem emlékszik, a többi kalandról nem is beszélve. "Majdnem smároltam a Csabival! Nem emlékszem rá, Frenki mondta" - újságolta a lányoknak.

Ágica a torkát (nincs hangja) és a lelkét (ki tudja, most épp miért) fájlalja, Katka bedagadt szemét, arcát vizsgálgatja elégedetlenül. Frenki és Csaba az elfogyasztott alkohol mennyiségéről, a rosszullétekről és a kicserélt telefonszámokról konzultál a teraszon. Frenki nem is sejti, hogy Csaba másról is be tudna számolni, ha egyáltalán emlékszik még Szilvi tegnapi csókjaira. Más csókok is csattantak, Anett elképedve vette tudomásul, hogy Katka és Marcsi többször is csókolóztak a buli hevében.

Forrás: RTLKLUB

Lassan, döcögősen indul a nap: néhányan a romokat takarítják el, mások a buli eseményeit vitatják meg egy-egy cigaretta mellett. Kimerültség és egykedvűség uralkodik a Villában.