Titkos fotók

Vágólapra másolva!
Szilvi titkos küldetést kapott: Katkával és Tommyboyjal együtt fotókat kell készíteniük a többi lakó ruháiban. A kis csapat már szervezkedik.
Vágólapra másolva!

Nem akármilyen feladatuk van: észrevétlenül kell elcsenniük egy-egy jellemző ruhadarabot, majd feltűnés nélkül el kell vonulniuk a Villa egy eldugott zugába, ahol lakótársaik ruhadarabjaiban még jellemző mozdulataikat, testtartásukat is utánozniuk is kell.

Forrás: RTLKLUB

Szilvi a Riportszobában olvasta el a szigorúan csak neki címzett levelet, majd felébresztette a szundikáló Tommyboyt, aki Katkával együtt elvonult olvasgatni. Ezek után gyorsan munkához is láttak: Szilvi azt eszelte ki, hogy nagymosást színlel, így gyorsan ruhabegyűjtő turnéra indult.

A mosókonyhában Tommyboyjal tovább tanácskoztak: Ágicától nem kell lopni, mert sok használható darab található a szárítón. Katka egyelőre céltalanul lődörög Villaszerte, ami Milónak fel is tűnik. "Ti miben mesterkedtek amúgy?" kérdésére Katka homályos választ ad, így a gyanú tovább terjed. "Feketét kell mosnom, azt mondta a Szilvi" - jelenti ki Tommyboy egy másik leleplező jellegű kérdés után, de Indián ellenáll, mondván a többiek összekeverik a zoknikat.

Katkának még a nehéz körülmények között is sikerül ellopnia Csaba kalapját, majd a következő pillanatban már Milo amerikai zászlóval tarkított pólójára ácsingózik. Közben Indián a hálószobában fennhangon méltatlankodik: "Nem tudom, milyen feladatot kaptak, de nagyon mesterségen viselkednek."

Forrás: RTLKLUB

A három lakónak nincs könnyű dolga, hiszen Indián már cselt sejt, Szilvi és Katka nem győz alibiket gyártani. A fiúk szerint Katka igencsak feltűnően viselkedik. Katka durcás lányt játszik, Szilvi pedig előáll a mesével: "Büntetést kaptunk. Katkának és nekem ki kell mosnunk a szennyest. Mindenkiét. Tommyboy a felügyelő. Nem mondhattam volna el, de most már mindegy. Hagyjátok már Katkát! Majdnem sír."

Frenki és Ágica meghökkenve veszik tudomásul a helyzetet, a lány attól is tart, hogy hamarosan a többiekre is büntetés vár. Indián már nem ilyen megértő. Ő továbbra is méltatlankodik, félti kedvenc ruhadarabjait.