Csendes a Villa

Vágólapra másolva!
A tizenkét lakó három különböző helyen tölti az estét. A körülmények mások, de mindenhol ugyanolyan visszafogottan zajlanak az események.
Vágólapra másolva!

A szauna lakói - Szilvi, Milo, Tommyboy és Indián - a legaktívabbak, hol idétlenül röhögcséltek a felrobbanó konzerv miatt, hol jégkrémet próbáltak lopni a szolárium előtt elhelyezett hűtőből. Amikor már ezek a programok is unalmassá váltak, focizni kezdtek a kertben. Közben tábori tűzhelyükön készült a tea. Tommyboy pedig újabb eseményre, edzésre készül.

Forrás: RTLKLUB

A nappaliban minden a megszokott mederben zajlott: Katka, Marcsi, Anett, Leo, Frenki és Csaba jobbra-balra dőlve pihentek a kanapén. Később Leo erőt vett magán és folytatta a képkirakósdit, közben halkan dúdolgatott, Katka tanítgatta a dallamra és a szövegre. Marcsi is odaült melléjük, most hárman készítik a képet.

Forrás: RTLKLUB

Ágica és Jenny a szolárium előtt raboskodik, ki tudja, meddig. Miután mindent megettek, amit csak kaptak Csabától, desszertként jégkrémet fogyasztottak. Majd lekucorodtak alkalmi fekhelyükre és a többi lakóhoz fűződő kapcsolatukat elemezgették. Ágica elmondta, hogy egyedül érzi magát, Jenny pedig a régmúltból idézte fel emlékeit.

Lassan döcögnek a percek a Villában, a három részre szakadt csapat a következő feladatot várja, hogy kiderüljön végre, ki hol tölti az éjszakát.