Képkirakósdi

Vágólapra másolva!
A feladatok sora folytatódik, ezúttal képkirakásban mérik össze tudásukat a csapatok. A cél a fogolyszerzés.
Vágólapra másolva!

Csaba csapata egy fogollyal már büszkélkedhet, mivel a 3D karikában is a bentiek bírták jobban a pörgést. A szauna lakóinak néhány perc alatt kellett eldönteniük, kit ajánlanak fel fogolyként. Jenny feláldozta magát, majd bevonult a mosókonyhába.

Forrás: RTLKLUB

A feladat után a szaunában beállt a csend, pokrócokkal bebugyolálva mindenki leheveredett egy kis időre. Bent visszafogott csevej folyt, Marcsi vitte a prímet munkahelyi történeteivel.

Forrás: RTLKLUB

Ekkor érkezett a következő levél: mindkét csapat kapott egy doboz puzzle-t, a képet a lehető leggyorsabban - de legfeljebb egy óra alatt - kell kirakniuk. Ezután majd gyors számolás következik, amelyik csapat több elemet illesztett helyesen egymáshoz, az nyer. A tét nem kicsi: egy újabb fogoly sorsa dől el így, este pedig az a csapat aludhat a Villában, amelyik több fogollyal rendelkezik.

Forrás: RTLKLUB

A két csapat neki is állt a képrakosgatásnak, a szaunában Indiánék helyhiánnyal küszködnek, de hamar úrrá lesznek a problémán és sűrűn buzdítják egymást, nem szeretnének a szaunában éjszakázni. Bent Leo a főrakosgató, a többiek az elemeket válogatják, csak Marcsi nézegeti néha lopva a mellékelt kis prospektust.

Egy órán belül kiderül, az emberhátrány ellenére sikerül-e a szaunában senyvedő Tommyboynak, Szilvinek, Milónak, Ágicának és Indiánnak felülkerekednie.