Megterhelő kritika

Vágólapra másolva!
Az üzenetek minden lakót megviseltek. A Jenny-Anett-Ágica trió a szaunában elmélkedett, Indián és udvartartása pedig a hálószobában vette át még egyszer a lényeget.
Vágólapra másolva!

Miután Csaba befejezte a felolvasást, Ágica rögtön Leónak esett. Kemény hangon követelte, Leo is viselkedjen úgy, amiből egyértelműen kiderül, köztük már nem lehet, nem is lesz semmi a Villában. Leo hümmögött, halványan megjegyezte, "csak azt látják, hogy szeretlek", de Ágica a füle botját sem mozdította. Ennyiben maradtak, Leo - mellesleg jogosan - elmenekült a szituáció elől.

Forrás: RTLKLUB

Ágica Jennyvel és Anettel a szaunába vonult, ahol igazi, felületes, egymás mellett elbeszélő női traccsparti közepette megbeszélték az üzenetek tartalmát. Jenny kifakadt, mondván, az sms-ezők nem ismerhetik őt eléggé. Anett azt hangoztatta, miért ne mondhatná ki a véleményét akárkinek, akinek csak akarná. Ágica pedig nem értette, miért akarja mindenki összeboronálni Leóval.

Indián visszavonult a hálószobába, ahol újraolvasta az összes üzenetet, Frenkiék pedig hol hüledeztek, hol nevettek, mikor mi illett a helyzethez. Később a teraszon folytatták az üzenetek részletezését, ahol Indián szokásos beszólásaival enyhítette a feszültséget.

Forrás: RTLKLUB

Marcsin ez sem segített, értetlenül fogadta, hogy senki sem jegyezte meg, ő egy belevaló csaj, akit irigyelni kéne a kritizálás helyett. Miután kimászott az ágyból, a teraszon dohányozgatott és sírva kérdezte: "Akkor mit csináljak?". Igazi jó tanácsot senki sem tudott Marcsinak adni, Jenny nevetgélt, Katka és Frenki pedig győzködte, nem kell az üzenetekkel foglalkozni.