Erőgyűjtés

Vágólapra másolva!
Az esős délutánhoz illő bágyadtság uralta a lakókat. A játékokkal gyorsan végeztek, maradt a passzív pihenés.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A játék második fordulójában az egyensúly-érzéket tették próbára. A játékosok mindkét kezükben egy-egy vízzel teli fazékkal végig kellett araszoljanak a földön elhelyezett rönkökön. A váltótársak visszaviszik, kiöntik, újramerítik, majd megint átviszik a medence szélén fekvő rönkökön. Ezt a játékot Indiánék négyese nyerte.
A harmadik, utolsó fordulóban az ellentétes csapatok egy-egy lánytagja kellett egymást eltolja egy vékonyabb rönkkel. Ebben Marcsi volt erősebb, így végre ők is nyertek.

Összesítésben tehát Csabáék szereztek egy pontot, míg Tommyboy és csapata kettőt, ezért nekik járt a fogoly, akit ezúttal ők is választhattak. A szaunából Leónak kellett átköltöznie a szolárium magányába, így aztán azon nem csodálkozunk, hogy vele nem történt sok minden azóta, az már azért feltűnő, hogy a társaság többi résznek sem volt izgalmasabba délutánja.

A szauna lakói egyöntetűen horkolnak, a floridai unatkozó gazdagok pedig legfeljebb azt vitatták meg egymással, hogy a puzzle melyik darabja hova kerül.