Marcsi lopott

Vágólapra másolva!
Marcsika vétett a szabályok ellen, mert tiltott dolgot hozott ki a raktárból. Ezért bűnhődnie kell, úgyhogy egy rönkön ácsorog. 
Vágólapra másolva!

A reggeli raktár nyitásnál levelet kaptak a lakók, amiben az állt, hogy a Floridában élők kedvük szerint használhatják a készletet, de a szibériai társaság csak meghatározott helyről hozhatják ki az ételt italt.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

Ezenkívűl csak a csapatkapitányok mehettek a raktárba. Mindez elég világosan meg volt fogalmazva, ám volt olyan, aki mindezt figyelmen kívül hagyta.

A mostanában örökösen lázadó Marcsika fogta magát, és beszivárgott az elemózsiával telepakolt helyiségbe, majd elemelt némi nem nekik szánt terméket.

Ahogy már többször, most is kiderült, hogy a Villamanók mindent látnak, ezért nemsokára érkezett is a levél, amiben a szankció volt leírva. Marcsikának fel kellett állnia egy rönk tetejére és ott kell ácsorognia míg azt felsőbb körök jónak látják.

Tehát amíg új tartózkodási helyén van, addig értelemszerűen nem vehet részt egy játékban sem, de nem is szólhat hozzá senki. A lopott italokat persze azonnal elkobozták.

A törékeny ápolónő ebben a pillanatban is ott áldogál és dalokat énekel, hogy enyhítse magányát.