Még több fogoly

Vágólapra másolva!
A fizikai erőpróbát nagy fölénnyel Szibéria lakói nyerték, akik eldönthették, kiváltják foglyaikat, vagy ők is ejtenek kettőt. Parázs vita alakult ki.
Vágólapra másolva!

Fekvenyomásban Tommyboy és csapata nyert, ami nem csoda, hiszen Indián és Tommyboy is komoly előnyt szerzett a csapatnak. Az eredményhirdetés előtt érkezett levél szerint ezért a feladatért két fogoly jár - így a szaunások dönthettek, kiváltják rabjaikat, vagy a másik csapat is két embert küld a börtönbe.

Forrás: RTLKLUB

A szaunában fagyoskodó lakók elhatározták, nem váltják ki Jennyt és Ágicát, mert két-két fogoly esetén ma még egy feladat várható, amely végleg eldönti, melyik csapat alszik a napfényes Floridában, vagyis a hálószobában.

Frenki és Csaba szerint a floridaiak dönthettek a kérdésben, Szilvi viszont kötötte az ebet a karóhoz: mivel ők nyertek, ők döntenek, ki akarják-e váltani foglyaikat. Szilvi és Frenki persze összezörrent, Indián próbálta csitítani őket, hiába. Szerencsére időben jeleztek a VillaManók: a döntés a szibériaiak kezében van.

Forrás: RTLKLUB

Csaba elnézést kért, amiért félreértette a helyzetet, Szilvi megnyugodott, Frenki pedig magában füstölögött tovább barátnője viselkedése miatt. Nem sokkal azután, hogy Anett és Marcsi is börtönbe vonult Jenny és Ágica mellé, megérkeztek az üzenetek.

FIGYUZZATOK! 2 HÓ UTÁN KAPTAK A LAKÓK 1 BULIT, MÉG SZÉP, HOGY KIHASZNÁLTAK! KI NEM TETTE VOLNA?! ITTAK, ETTEK, NEM EMLÉKEZTEK. NA ÉS?! M1 TOVÁBB AZ ÉLET. HAJRÁ SZILVI, HAJRÁ!!
AZ ÖSSZES FIÚ HÚZZON HAZA, CSAK A CSAJOK MARADJANAK!
Á g i c a! C s a k m i a t t a d k a p c s o l o m b e a t v t.
Leo, sokunk álma vagy mint barát!
Hallom, buliztatok! És engem megint kihagytatok? Marcsi igazán hívhattál volna engem is!
Ágica, vedd már észre, hogy Leo totál beléd zúgott, de csak egy kis ital után meri kimondani. Részeg ember, őszinte ember! Szurkol értetek mindenki!!!
Marcsika, ne figyelj a rossz sms-ekre, JÓ VAGY!!!