Felesleges jópofizás

Vágólapra másolva!
Ma mindenki kapott egy utolsó esélyt, hogy tisztázzák Szilvivel és Csabával a fennálló és lelküket nyomasztó problémákat, konfliktusokat. Anett somolyogva vonult be Csabával a hálószobába.
Vágólapra másolva!

A szőkeség egyáltalán nem a köztük lévő feszültségről kezdett el beszélni, majd hirtelen egy nem várt kérdéssel rukkolt elő: "Szerinted, te jössz vissza?" Majd mégis kibukott belőle egy-két 'magvas' gondolat:

Forrás: RTLKLUB

Anett arcai: Klikk a képre!

"Akkora a feszültség, hogy nem tudtuk feloldani viccel. Tényleg nincs veled semmi bajom. A viselkedésedet néha idegbetegnek tartom, de el lehet viselni. Én veled nem szoktam idegbeteg lenni. Mindegy, végül is ez nem zavar, mert itt ez van. Régen sokat beszéltünk mindenről, de most nem. Mondjál te is valamit, mert csak én beszélek." A lovászfiú alig-alig szólalt meg, néha egy-egy mondat azért kiszakad belőle is:

Forrás: RTLKLUB

"Ha nem jövök vissza, sokkal oldottabb leszel!" Anett persze egyáltalán nem értett vele egyet: "Nem, ez nem így van. Az én viselkedésemet te nem befolyásolod itt. Örülnénk, ha visszajönnél. Hívd fel a számomat, ha kint vagyunk!"

A beszélgetés folytatását megnézheti videón.