Vágólapra másolva!
Lakóink hihetetlen kreativitásról tettek tanúbizonyságot pár nappal ezelőtt, mikor olyan játékokat találtak ki - saját maguk szórakoztatására -, melyek nem kevés kényelmetlenséggel járnak. Nem hitték volna, hogy eljön a pillanat, amikor meg is mutathatják.
Vágólapra másolva!

Lufi borotválás, rágózás, derékra kötött banánevés (csak lányoknak), bébipapi etetés bekötött szemmel, WC-papírba tekerés, almaevés lavórból. Ezek az igen elmés játékok lakóink fejéből pattantak ki, és most végre megkapták a mókához szükséges összes kelléket. "Azt beszéljük meg, hogy milyen rendszerbe csináljuk meg?" - tette fel Leo a kérdést, s a válaszon hosszasan elidőztek lakóink.

Forrás: RTLKLUB

A megoldás is Leo nevéhez köthető, aki úgy gondolta - s a többiek is egyetértettek vele -, hogy mindenkinek írják fel a nevét egy cetlire és húzzanak. Jenny folyamatosan egy lufival a szájában mászkált és idétlenül vihogott, Ágica a fejét fogta, Indiánt pedig semmi sem motiválta.

Forrás: RTLKLUB

A fiúk húztak, s ennek eredményeként felálltak a párok: Milo-Anett, Leo-Marcsi, Katka-Csaba, Ágica-Indián, Jenny-Frenki. Addig, amíg Tommyboy - a játékmester - és Leo - a kreatív - precízen kidolgozták a részleteket, a fiúk egy köpőcsővel szórakoztatták magukat. Első feladat a banánevés volt.