Végre együtt

Vágólapra másolva!
Ágica és Leo naponta egyre több meghitt percet tölt együtt. A kisebb viták azért továbbra is jellemzőek. Vajon meddig tart a románc?
Vágólapra másolva!

Ágica - Katkához és Marcsihoz hasonlóan - meglepetéssel készül Leo holnapi születésnapjára. Hogy pontosan mit tervez, azt még legkedvesebb barátnőinek sem árulta el. A Való Világ stábja azonban már elő is készített mindent: ma este a szerelmespár együtt vacsorázik, de nem a nappaliban, a többiek körében, hanem a Villa falain kívül. A meglepetésről a VillaManók csak Ágicát értesítették, aki senkinek nem szólhat egy szót sem.

Forrás: RTLKLUB

Ágica és Leo: Klikk a képre!

Ágica a Riportszobában meg is ígérte, lakatot tesz a szájára, nem viselkedik feltűnően. Nagyon fontosnak érzi, hogy az este jól sikerüljön, mivel véleménye szerint egyre jobb a kapcsolatuk Leóval, amióta a "börtönben" együtt raboskodtak és több időt töltenek kettesben.

Ágica az elmúlt napokban Leo közelségétől kicsit megnyugodott ugyan, de fenntartásai azért vannak. Ma Katkának panaszolta el a teraszon, hogy sok dolgot nem ért a fiúval kapcsolatban, nem érti, mi miért és hogyan történik. Véleményét Leo szemébe is elmondja, de korántsem nyugodt hangon, a fiú azonban már nem tulajdonít nagy jelentőséget szerelme hisztis kirohanásainak, így a nagy viták egyelőre elmúltak.

Leo gyanútlanul várja az estét és a holnap reggel, arról sincs fogalma, hogy Katka barátnője Marcsi segítségével már elkészítette az ajándék takarót. A lányok erről már szinte az összes lakót felvilágosították, de a titok még titok. Mint ahogy az is, meddig tart majd a kéthónapos acsarkodás utáni románc Ágica és Leo között.