Vágólapra másolva!
A VV1 jetije - ki éjszakánként anyaszült meztelenül riogatta a nőket és rendre elitta társai elől a sört - újra feltűnik a médiában. Valószínűleg tévében is láthatjuk, de rádióban is hallhatjuk a mezőtúri rockert. Oki amúgy jól van és rájött a tartós és boldog párkapcsolat titkára: évente csak egyszer szabad találkozni az imádott nővel, akkor nem lehet nagyobb baj.
Vágólapra másolva!

- Mi a helyzet a nőkkel?
- Szerelmes vagyok és jó ideje ugyanazt a nőt szeretem. Csillának hívják és Nyíregyházán tanul. Nagyon szeretjük egymást, annak ellenére, hogy szeptember óta nem találkoztunk.

- Furcsa kapcsolat.
- Igen, sokan mondják, hogy így nem működhet, de szerintem ez így jó. Néha küldünk egymásnak sms-t, de gyakran csak megcsörrentem, aztán ő is visszacsörög. Nem vesszük fel, mert így tudunk spórolni, de tudjuk, hogy a másik szeret.

Forrás: [origo]

- Ezek szerint nem lettél gazdag.
- Beléptem egy Kft-be, tíz százalék az én részem. Most fogok beköltözni a cég lakásába, az egyik szobában lesz az iroda. Korábban már laktam együtt több emberrel, pár hétig, de nem éreztem igazán jól magam, inkább csak kényszer volt.

- Munka?
- Úgy tűnik, hogy az m1-en leszek látható, egy utazási műsorban. Ugyanakkor az Extrém rádióban is felbukkanok majd, ott egy pszichológus társaságában igyekszem majd megoldani az emberek problémáit. Egy haverom vitt oda, ugyanaz a srác, aki a szponzorokat szerzi.

- Egyéb tervek?
- Szeretnék egy szórakozóhelyet üzemeltetni Pesten, de millióim nincsenek hozzá. Táncos, zenés üzemegység lenne, melegkonyha nélkül. Ki is néztem egyet, de még nem beszélnék róla. Tudom, hogy Majka és Dopeman befuccsolt a Villa Caféval, de szerintem nem ok nélkül ment tönkre a hely. Én is voltam ott párszor, de nagyon magasak voltak az árak. Én persze kedvezményt kaptam, de drágának találtam a krimót. Olyan is volt, hogy a zenét is lehalkították. Nálam ilyen nem lesz.

- Nézed a VV3-at?
- Ha tehetem, megnézem. Bírom a Milót. Meg kell mondanom, hogy a VV2 viszont jobban bejött. Szerintem a mostani lakók közt túl sok a nagy arc. Nem a gyúrással van a baj, mert oké, kell a sport. Én is ebbe rokkantam bele, ugyanis korábban atletizáltam. Bal térdem oda, a vállam is fáj. Gerelyhajító voltam.

- Találkozol a régiekkel? Irént láttad azóta?
- Irénnel egyszer találkoztam. Levágatta a haját és meghízott. Elmondta persze az ő verzióját is, de nem igazán érdekelt. A volt társak közül Hajnit csípem leginkább, vele 2-3 hete találkoztam. Hajni csak velem tartja a kapcsolatot. Ugyanaz a nagy bulis csajszi, aki volt, nem változott semmit. Siófokon a bárpulton táncolt...