Párosban szép

Vágólapra másolva!
A fiúknak a Villa legvonzóbb nőnemű lakóját, a lányoknak a Villa legjobb pasiját kellett kiválasztaniuk. Ezért minden egyes lakónak fel kellett tárnia legjobb és kevésbé előnyös tulajdonságait.
Vágólapra másolva!

Ahhoz, hogy a fiúk dönteni tudjanak, a lányok következő feladatokat teljesítették: A hálószobában az egyik ágyon ülve képzeletben kedvenc színészükkel szemeztek, majd legszebb melltartójukban vonultak fel. Ezek után a lábujjaikat mutogatták, majd fenékformáló gyakorlatot végeztek bugyiban. Modellként vonultak fel-alá, hogy a fiúk a mozgásukat vizsgálhassák, párnacsatáztak, zsíros kenyeret ettek lilahagymával és táncoltak.

Forrás: RTLKLUB

A fiúknak a bemutató közben a következő kérdésekre kellett válaszolniuk:
Kit gondolsz a lányok közül a legfiatalabbnak? Kinek a legszebbek a szemei? Kinek a legigézőbb a tekintete? Kinek a legformásabbak a mellei? Kinek a legszebbek a lábujjai? Kinek a legformásabb a feneke? Kinek a legszebb, legharmonikusabb a mozgása? Ki a legtemperamentumosabb? Ki a legkívánatosabb? Ki a legszórakoztatóbb? Kit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?

A végeredmény: a fiúk Anettet tartják a legvonzóbbnak, Jennyt pedig a legkevésbé kívánatosnak.

Később fordult a kocka: a lányok kiválasztották a Villa legjobb pasiját. A fiúk felvonulása közben ezek a vezényszavak hangzottak el: Sorakozzatok! Nadrágot le! Fölsőt le! Forduljatok meg! Feszíts hasra! Leo, normálisan csináld már! Mutassátok a lábujjaitokat és a kezeteket! Vonuljatok, mint a manökenek!

Forrás: RTLKLUB

A lányok nagyon élvezték a műsort, a fiúk közül csak Leo nem rajongott a játékért. A nőnemű lakók döntöttek, de Indiánt hárman is - Katka, Marcsi és Anett - párul választották, így licitálniuk kellett, melyikük nyeri el az imádott férfi társaságát. A lányok ruhadarabjaikat ajánlották fel, vagyis testük egyre nagyobb része maradt fedetlenül. Marcsi hamar kiesett, a végső harc Katka és Anett között zajlott le. Az állás nem sokáig maradt döntetlen, hiszen Katka Indián elnyeréséért teljesen meztelenre vetkőzött.