Vágólapra másolva!
Alig csitultak el a Kiválasztás miatt felkorbácsolt érzelmek, újabb megpróbáltatással kellett megküzdeniük a lakóknak. Az sms-ezők ma Katkával voltak igazán kíméletlenek.
Vágólapra másolva!

Katkának ma nem volt jó napja. Az egész úgy indult, hogy Leónak nem volt őszinte a mosolya, amikor átvette az ajándék takarót. Aztán annak ellenére, hogy mindenki neki adott igazat, a fiú napközben sem enyhült meg. Ezért egész nap a barátságukon gondolkozott, gyötörte magát és a többieket. Este kiválasztó jelet is kapott, aztán jöttek az üzenetek. Katka akkor nagyon elszontyolodott, elsőként bújt ágyba, de biztosította a többieket, nincs komoly baj: "Azt gondol mindenki, amit akar. Nekem tiszta a lelkiismeretem."

Forrás: RTLKLUB

NEM MINDEGY, MIT CSINÁLT LEO A BULIN MIELÖTT ÖSSZEJÖTT ÁGICÁVAL A SZOLIBAN? ELVILEG ADDIG CSAK BARÁTOK VOLTAK!
Katka, ha nem árulod el Leo születésnapját Ágicának, akkor csak a te ajándékodnak örülne. Ezért mondta Segal, hogy buta vagy.
KATKA, JÓ LENNE, HA KIMENNÉL, KÁR, HOGY BENT NEM LÁTJÁK, MEKKORA KEVERÖGÉP VAGY.
Katka szerinted kitől tudja mindenki a csókolózós sztorit? Ki az, aki egy fiúval sem csókolózott? Vágod? Kétésfélmillió!
REMÉLEM, MOST MARCSI FOG A KISZAVAZÁSRA KERÜLNI. KICSIT KÉNYES ÉS KÉTSZÍNŰ. KATKÁT INKÁBB HAGYJUK! SZILVI NÉLKÜL SEMMI A VV3.

Forrás: RTLKLUB