Marcsi féltékeny Milóra

Vágólapra másolva!
A bolondos ápolónő a riportszobában megvallja, hogy Milóhoz fűződő kapcsolata több a barátságnál, de semmiképp nem szerelem. Egyfajta tavaszi zsongásról is szó esik, pedig tegnap még jég verte a Villát és nyomasztó, szürke ködbe burkolózott a táj.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A tavaszi (?) zsongásról: - Igazából jól elvagyok. Mindenkivel elég jó a kapcsolatom. Volt egy hetem, mikor mindig csak sírtam, de most fel vagyok töltődve. Nem tudom, miért. Lehet, hogy a tavaszi zsongás is hatással van rám. Néha azt érzem, hogy kivirulok.

Forrás: RTLKLUB

Az érzelmi és nemi életről: - Nem tudom, hogy mi van Milóval. Ez nem barátság, nem szerelem. Néha úgy érzem, hogy szeretnék továbblépni, hogy legyen komolyabb, de néha pont az ellenkezőjét érzem. Itt bent nem tudom eldönteni, mit akarok. Én általában imádom őt, de néha úgy tűnik, hogy csak játszik velem. Néha kicsit féltékeny vagyok Milóra, mikor karolgatja Jennyt vagy puszit ad Katnának, de ezt csak a pillanat hozza. Néha Milo túlreagálja a dolgokat, ha kap egy jó sms-t. Amúgy más fiú nem közeledik hozzám, pedig minden nőnek tetszik, ha megnézik.

Forrás: RTLKLUB

A közelgő kihívásról: - Indián és Ágica tette Jennyre a jelet, ők lehetnek az ellenfelek. Ágica nagyon hiányozna, ha nem lenne itt és bízom benne, hogy én is hiányoznék jó pár embernek, ha én esnék ki.