Mesél a Napló

Vágólapra másolva!
Múlt héten, a Párbaj előtt nem csak Szilvi búcsúzott el lakótársaitól. Természetesen Csaba is eljátszadozott a gondolattal, hogy mi lesz, ha nem ő tér vissza a Villába.
Vágólapra másolva!

Szevasztok Srácok, csók Csajok!

Mikor ezeket a sorokat olvassátok, nagy valószínűség szerint én már lóháton leszek, vagy legalábbis a ménes körül ténykedek. Újra élem magam és azt teszek, amit szeretek, és amihez úgy érzem, értek is. Az élet szabadságérzése nagyon fontos nekem. Szerintem egy férfi életében két dolog fontos nagyon. A szabadság, amit lóháton élek meg, és a boldogság, amit egy szép nő karjai közt találok meg. De ha boldog és szabad akarok lenni, ahhoz egy olyan lány kell, aki nyeregben is jól érzi magát, nem csak a plázában.

Tartsatok ki, és ne pazaroljatok csak azért, mert van miből! Kicsit figyeljetek jobban egymásra, könnyítsétek meg a maradék időt egymás számára! Próbáljatok magatoknak megfelelni, és ne a külvilággal foglalkozni! A rosszindulatú sms-ek csak azért vannak, hogy a jók értékesebbek legyenek, tehát a rossz sms-ekkel ne foglalkozzatok!


Néhányan közel kerültetek hozzám, van aki hasonló típusú, lobbanékony, őszinte ember, van akivel pedig együtt edzettem, van akivel együtt írtuk a nevünket a tetőre, van akit pedig egyszerűen szeretek, és nem tudom, miért nem megy ki a szívemből.

Mindenki nagy egyéniség közületek, becsüljétek, tiszteljétek egymást!
További erőt mindenkinek, és ne hagyjátok a lelkileg gyengéket szenvedni! Sok sikert, bulizást, erőt, kitartást!
Még hallotok rólam.

Üdv mindenkinek:

Csaba

Forrás: RTLKLUB