Jenny nagy döntés előtt

Vágólapra másolva!
Az Ollók Mesterének, a Fésűk Forgatójának nem lesz könnyű dolga: a győri fodrászlány mellől már kiestek a negatív szereplők, így nagyon el kell gondolkodnia azon, kit hívjon ki párbajra.
Vágólapra másolva!

A szponzorok útján bekerült Jenny, ki vígan kacarászva csetlik-botlik a Villában két hónapja, ezúttal nem tudta elkerülni a párbajt: korábban már kapott kétszer kendőt. Első alkalommal a korábbi aktmodell, Pandora hívta ki, másodjára Szilvi próbálta kicibálni őt a stúdióba, ám mindketten kudarcot vallottak, Genovéva maradt a kamerák közt. A szavazó nézők korainak ítélték számára a párbajt, remélték, hátha mutat valamit.

Forrás: RTLKLUB

Mivel már korábban elhullottak a negatív hősök, akik a több tízezer ellenszavazat miatt pottyantak ki már-már meghökkentő egyszerűséggel, Jennynek nem lesz sétagalopp a csata. Korábban Pandora és Szilvi szinte egyértelműen, simán, komplikációmentesen estek ki a játékból, ám mára talán nem maradt olyan szereplő, akinek olyan komoly ellentábora lenne, mint az első három vesztesnek. Elvben Ágicát és Indiánt kellene kihívnia, hiszen tőlük kapott jelet - a védett cowboy mellett - de egyikőjük sem tűnik könnyen verhetőnek.

Áginak nagy rajongótábora van és sokan kíváncsian lesik a tévét miatta, követik a Leo-Ágica szappanoperát, mely szinte külön, önálló melléklete a VV-műsoroknak. Indiánt már láttuk párbajon, sok rocker, lázongó kamasz és motoros fazon hajlandó szavazni érte, mellesleg showmannek sem utolsó: lehet róla cikket írni és nem ritka szereplő az esti összefoglalókban sem. Az aranyosan esetlen, vidám fodrászlánynak van min gondolkodnia - és egyáltalán nem biztos, hogy akad egyáltalán jó, számára előnyös döntés.