Frenki érzelmileg zavarodott

Vágólapra másolva!
Nyílt, életvidám, optimista, szeret az élet napos oldalán élni, meg is találja könnyedén. Szereti a sportot, a természetet, az életet. Gyakorlatias, kreatív  és humanista. Az embereket önmagából kiindulva ítéli meg. Íme Frenki horoszkópja!
Vágólapra másolva!

Mindig segítőkész, cselekvő. Szereti a szerelem érzését, s ha bele szerelmesek, az maga a kéj! A kaland elől soha nem ugrik el. Szenvedélyes, érzéki. Érzelmeit óvja, megfontoltan közli. Bízni lehet abban, hogy amit kimutat, az valóban az érzése. Ha megnősül, előtérbe kerül a család anyagi érdeke. Saját családjának létbiztonságának megteremtését életfeladatának érzi. Képes a féltékenységre, amely érzelmei összezavarodásával járnak. Ha nem jól választ, akkor karrierjét a tőle elhidegült és hasonlóan önző partnere teszi tönkre. Fontos számára, hogy bízhasson partnerében, barátaiban, s tetteiért legalább jó szót kapjon.

Forrás: RTLKLUB

Lázad az igazságtalanság ellen. A monotóniát, az erős lekötöttséget nem viseli el, nem igazán szorgalmas, de a függetlenségért kitartóan harcolni képes. Kényszerrel semmit nem lehet nála elérni. Fontos, hogy gondolatait szabadon közölhesse, de az elmélyülés nem az ő kenyere. Könnyen köt ismeretséget, barátságot, szereti az újat, az ismeretlent, a kihívásokat. Mindig képes váratlan, meglepő cselekedetre.

Alkalmas olyan munka betöltésére, ahol szellemi vezető lehet. Elkötelezettsége egy eszmének szól nem egy embernek. Nem a verseny, hanem a részvétel érdekli, bár ahol nincs a győzelemnek esélye, ott el sem indul. Szerencsés játékos, tud veszíteni.

Nem ismer határokat és nem ismer akadályokat, de a részletkérdések már nem érdeklik. Ha a feleslegesség érzése elhatalmasodik rajta, fenyegeti az alkohol vagy a drog veszélye. Ő is el tudja magát adni az ellenségnek, de megtalálja hozzá az ideát.

A gyermekkor hatásai egészen idős koráig megmaradnak. Domináns az anya szerepe életében. Általában a jövő érdekli és nem a jelen. Foglalkoztatják társadalompolitikai kérdések, fogékony a kultúra iránt. Adottságai kiismerhetőek, őszintesége valódi, ezért becsapható. Saját lelkivilága szélsőséges, hatalmas munkát igényel a kiegyenlítése.

Életfeladata az, hogy hitet tanuljon, s az élet jobbításáért küzdjön, dolgozzon. Ne a felszínen lavírozzon, hanem kerüljön a mélyebb tudás birtokába, amit az emberiség felemelkedéért kamatoztasson.

Fontos, hogy elfogadja azt a különleges nőt, akit partnernek választ, s ha sikerül vele maradnia, ne növesszen hatalmas jégpáncélt a szeretett nőtől való védelemre. Harmóniát kell teremtenie a fent és a lent - az agy és a szív - között.

Köves Zsuzsanna
Asztrológus

Klikk ide, itt a honlap!