Szilvi a médiában

Vágólapra másolva!
Szilvi körül is nagy a nyüzsgés. Ő is készül a bokszra, de kapott már állásajánlatokat, sőt szórakozóhelyek is hívják haknizni.  
Vágólapra másolva!

- Amióta kijöttél a Villából kaptál-e már ajánlatokat?
- Igen. Többet is. Például újságírói állást már kettőt is kínáltak, aminek nagyon örülök, mert nagyon érdekel. Gyerekkorom óta bennem van az írás. Szerintem ez a Villanaplós bejegyzéseimből is látszik. Amikor írhatok mindig olyan, mintha kiszakadna belőlem valami, amit addig nem mondtam ki. Ezenkívül hívtak különböző szórakozóhelyekre haknizni.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

- Sok ember úgy véli, hogy hiányzol a Villából. Mit gondolsz miért estél ki?
- Nem akarom azt mondani, hogy a Csaba azért nyert, mert sokan szavaztak ellenem, de jelentős szavazatot kaphatott ebből az okból kifolyólag is. Nem ismertek meg igazán az emberek. Amikor kijöttem a Villából, azt vettem észre, hogy sokakat érdeklek, sőt beszélgetni akarnak velem. A Mónika show felvétele után jópáran odajöttek hozzám az ellentáborból, hogyha tudták volna, hogy én ilyen vagyok, amilyennek ott láttak, akkor soha nem szavaztak volna ellenem. Volt két olyan néni aki sírt is amiatt, hogy sok szavazatot küldött azért, hogy én kiessek.

- Ezzel szemben azért te is kaptál szépszámú szavazatot. Mivel győztél meg embereket?
- Valószínűnek tartom, hogy akik rám szavaztak, azokat megfogtam az egyéniségemmel. Látták magukat bennem, és aki felismeri magát bennem, az fel meri vállalni önmagát.

- Hogy viseled a különböző kritikákat?
- A pozitív gondolatokat persze nagy örömmel fogadom. A negatív megjegyzéseken elgondolkozom. Felmérem, hogy mennyi az igazságtartalma és bizonyos esetekben meg fogok próbálni változtatni. Gyökeresen persze biztos nem fogok megváltozni, mert magamat nem adom fel senki kedvéért.