Frenki nem kíméli Ágicát

Vágólapra másolva!
Frenki folyamatosan azzal húzza Ágicát, hogy Leo biztosan becsajozott már Amszterdamban. A lánynak már nagyon hiányzik a benzinkutas, így nem mindig fogja fel viccesen a beszólásokat. Később viszont boldog volt, mert egy mobiltelefon segítségével üzenetet küldhettek a fiúknak.
Vágólapra másolva!

Ágicát ébredés után rögtön megtalálta Frenki. Azzal húzta a lányt, hogy Leo biztosan csajozik, és jaj tényleg, milyen jó dolga is lehet egy félvér nővel. Egy kis test-test elleni küzdelem a fürdőszobában, de az indulatok hamar lecsillapodtak.

Forrás: RTLKLUB

Igen ám, de úgy tűnt, Frenki mégis csak elültette a bogarat Ágica fülében, mert a lány annyira elmerült a gondolataiban, hogy észre sem vette az előtte álló akadályt, és akkorát esett a nappaliban, hogy a fiúk tényleg megijedtek. Persze semmi komoly nem történt, így folytatódhatott a heccelés.

Forrás: RTLKLUB

Egy váratlan pillanatban lakóinknak levetítették azt a felvételt, ami akkor készült, mikor Leo és Tommyboy megérkezett tegnap reggel a Ferihegyi repülőtérre. A lányok szokás szerint hihetetlen sikítozásba kezdtek, s persze ez elég volt ahhoz, hogy egy szót se értsenek abból, amit a fiúk mondanak.

Ágica rendesen ki is fakadt és valljuk be, igaza volt. Dohányzás közben nyomatékosan felhívta Frenki és a többiek figyelmét, hogy hagyják békén, vasárnap van, Leo sincs a Villában és egyáltalán nincs kedve már jópofát vágni a beszólásokhoz. Ebben maradtak.