Katka és a mákos guba

Vágólapra másolva!
A hazatérő Leo kedvéért mákos gubát készítettek a lányok, ám nem hűtötték be, így megromlott. Indián szóvá tette a dolgot Katkának. Sírás lett a vége.
Vágólapra másolva!

Leo egyik kedvenc étele a mákosguba. Ezért aztán a hétvégén készített finomságból gondosan hagytak neki társai, hogy amikor hazaér, ehessen. Igen ám, de szombat délután a lányok sokáig aludtak, és nem tették be az ételt időben a hűtőbe, így az megsavanyodott. A teraszon cigizgettek békésen a lakók, amikor Katka kijött és Leóval közölte, hogy nincs vacsora. Indián nem hagyta szó nélkül az esetet:

Indián: Igen, mert tegnap megcsináltátok és kint hagytátok.
Katka: Jól van már! Majd csinálok holnap vagy holnapután. (Eközben az asztalhoz csapta az öngyújtóját és felemelte a hangját.)
I: De Katka, miért húzod fel magad, neked nem lehet soha szólni? Szokjál már le arról, hogy valakinek neki esel, most komolyan mondom!
K: Nem szokok le semmiről. Én hányszor mondtam, hogy szokjál le erről, vagy arról?
I: Katka! Engem ne találjál meg b.m.g!
K: Hagyjál már!

Forrás: RTLKLUB

I: De ahogy szólsz Katka...
K: Hagyjál már! (Üvöltve)
I: Katka! Velem ne szórakozzál (Ingerülten)
K: Mert mit csinálsz?
I: Katka! Velem ne szórakozzál (Ingerültebben)
K: Mert mit csinálsz?
I: Figyi! Én rendesen mondtam, hogy kint hagyjátok, akkor te ne kezdjél el velem ordítani.
K: Jól van. Nem raktuk ki. És? Ez van. Kész.
I: Ne legyél már ilyen flegma, mert nem áll jól neked! Nagyon nagy az arcod néha. Ezt komolyan mondom.
K: Ilyen vagyok, ennyi.
I: Nem vagy te ilyen, csak túljátszod a szerepedet.
K: Jól van akkor, ez van.
I: Hát öcsém!

Ezzel Indián felállt, elindult befelé, de a bejárati ajtónál egy hatalmasat a földre köpött, nyílván jelezve ezzel a véleményét. Bement és úgy becsapta az ajtót, hogy a teraszon senki nem mert megszólalni. (Anett és Ági voltak a tanúk.)

Katka berohant a mosókonyhába, ahol könnyekben tört ki. Jenny és Ágica utánament, majd a tiszteletről beszéltek nagy felháborodással. Katka kijelentette, hogy ezennel betelt a pohár, elege van a rockerből. Mindeközben Indián is majd felrobbant és Frenkinek ecsetelte, hogy Katkának túl nagy a szája mostanában, és nem tudja mit képzel magáról. Majd megállapította: "Megint Leo elé került valaki, akire rá kell tegyem a jelet."