Pandora és az asztronauta

Vágólapra másolva!
Mégis lehet Magyarországnak női űrhajósa: abban az esetben ha Pandora egy erőteljes jobbegyenes, egy laza balhorog és egy dinamikus sorozás után egy impozáns felütéssel kirepíti Anettkát a világűrbe, földkörüli pályára.
Vágólapra másolva!

Több Való Világból érkezett szereplője lesz a jövő heti Sztárboxnak és nem állítható, hogy ők az egyértelmű esélyesei az összecsapásoknak. Pandora elszánt és céltudatos, de ellenfele talán valamivel jobb kondiban van. A volt aktmodellnek rafinériára, hidegvérre és komoly összpontosításra lesz szüksége, hogy fellője az asztronautának készülő műsorvezetőt a kozmoszba. Pandorának drukkol majd a VV-nézőközönségének nagy része, de Terry Black viszont ellenfelét támogatja.

Forrás: RTLKLUB

Képek a ringből

Szilvinek sem lesz könnyű dolga a sportos, szívós Tündével szemben, aki a kényelmes Villa helyett egy trópusi szigeten edződött - és nélkülözött - a közelmúltban. A vörös lány heti ötször két órát edz és megígérte, hogy nem fog "kesztyűs kézzel bánni" Szilvivel, még egy KO-t is beígért. - "Én Tündére szavaztam a Survivorben, de ez nem akadályoz meg benne, hogy kiüssem!" - replikázott a magabiztos szőke. Önbizalom, az van.

Forrás: Solaria

Indián és Csaba meccse sem lesz sétagalopp, már amennyiben ringbe szállnak: ők ugyanis nemigen akarnak egymás ellen bunyózni. A Szabolcs-Segal és a Majka-Dopeman párosok összecsapásai is látványosnak ígérkeznek. Előbbinél fontos faktor, hogy Szabi kétszer magasabb a miskolcinál és ennek megfelelően karjai is hosszabbak - ugyanakkor Segal viszont nem az a kiüthető fajta, kemény, mint egy hetes zsemle. A Majka és korábbi felfedezője, Dopeman közti gyűlölet és megvetés közismert minden, bulvársajtót valaha is fellapozó olvasó számára: a két rapper ezúttal fizikailag is bánthatja a másikat, annyi sértő szó és degradáló üzenet után.