Vágólapra másolva!
A híreket hamar megemésztette a Villa népe, szóváltások, veszekedések helyett nyugodt semmittevés jellemezte az estét. Aztán megjöttek az sms-ek
Vágólapra másolva!

Kint Katka és Jenny énekelgetett a jacuzziban ázó Frenkinek és Csabának. Bent Marcsi Indiánt faggatta a Párbaj-életérzésről. Indián szívesen elevenítette fel élményeit, töviről hegyire elmesélt újra mindent, ami csak eszébe jutott saját Párbajáról. Aztán egyszer csa megérkeztek az sms-ek.
JENNY TUDTA LEGELSŐKÉNT ELMONDANI ÉRTELMESEN A VILLALAKÓKRÓL KIALAKULT KOMOLY VÉLEMÉNYÉT. REMÉLEM, Ő MEGY VISSZA! KEDVES, ÉRTELMES, KOMOLY LÁNY.
Indián! A köpésen kívül helyesen jártál el Katkával szemben.
Indián a legjobb! Csoda, hogy ezt a sok balféket elviseli ott bent!
VEGYÉTEK ÉSZRE LAKÓK ÉS FŐLEG ÁGI, A LEO AZ "ANYUCI KISFIA" ÉS ANNAK IS SZEREPEL! AZÉRT TÁVOLSÁGTARTÓ.

Forrás: RTLKLUB

Ne bántsátok Indit, ő csak a nyávogós csajokat nem bírja. Olyan meg bent nincs, aki nem nyávog. Azért Marcsival megvoltak.
Ágica! Ha valóban szereted Leót, akkor ne hagyd, hogy Indi és Frenki folyamatosan megalázzon, ne beszélj nyilvánosan a szexről, és legfőképp: szokj le a cigiről!
Leo, Ágica! Nem kéne egymás hátszelébe kapaszkodnotok! Féltek, hogy egyedül labdába se rúgtok? Az értékek színjáték nélkül is értékek.
Alakul az ellentábor, Leo! Ha nem vigyázol, eltaktikázod magad és a villán kívül találod magad. Frenkiék meg jót nevetnek rajtad.
Ágica nagyon utálatos! De Jenny aranyos!
Indi, tényleg Mátyás a legnagyobb rock and roll király, ti pedig a FEKETE SEREG vagytok (Indi, Frenki, Milo a királyok)
Szerintem Marcsi fog kiesni. Ágica és Leo összeillenek. Drukkolok nekik.