Sztárok

Vágólapra másolva!
Fürdőruhás lányokkal, izmaikat mutogató fiúkkal volt tele ma a Villa kertje. Kattogott a fényképezőgép, készültek a képek. 
Vágólapra másolva!

Igaz, hogy a lakók már pár napja megírták a cikkeket a VV magazinhoz, és fotókat is készítettek, de akkor egy fotókategória elkerülte a figyelmüket. Így hát, most fürdőruhás képeket kellett egymásról készíteni úgy, hogy a férfi és női olvasók igényeit is kielégítsék.

Forrás: RTLKLUB

A lakók készítették

A lányok közül Anett készült el először, aki közölte, hogy jó lenne, ha gyorsan csinálnák a képeket, mert fel akar öltözni. Ehhez képest még órák múlva is ott téblábolt és Csabát kérdezgette, hogy nem akar-e közös képet vele.

Ágica hatalmas nagy problémája az volt, hogy nem tudta eldönteni, hogy a kék vagy a sárga fürdőruháját vegye fel. Leót zaklatta, hogy mondja meg melyik a jobb, de amikor a fiú közölte, hogy a kék, akkor megkérdezte, hogy "miért, a másikkal mi a baj"?

Leo először türelmesen próbálta elmagyarázni, hogy szerinte az jobb, de látva, hogy nem kielégítő a válasza, néhány perc múlva egyszerűen kimondta, hogy "azért, mert a sárga ronda". Ekkor szerelme Anett felé fordult, már tőle várt segítséget. Anett is a kéket nevezte előnyösebbnek, ezért a nagyhangú lány engedelmesen felvette.

Forrás: RTLKLUB

Jennynek nem volt kedve modellt állni, de csakhamar rávették a többiek, hogy Katkával közösen róla is készüljön néhány kép. Leo ebből a mulatságból is kimaradt, ugyanis ő - mint mindig - unta az egészet.

A feladatot Frenki, Indián és Tommyboy élvezte a legjobban. Kitaláltak olyan képbeállításokat, amiket szerintük még soha senki nem csinált meg, és nagyon élvezték. Nem maradt el a gatyaletolás és a feszítés sem.

Szemmel láthatóan egész délután tudtak volna bohóckodni, de csakhamar mindenki megéhezett és Katka süteménye is pont elkészült.