Az örök lázadó

Vágólapra másolva!
Újabb páros játék veszi kezdetét a Villában. Mindenki el tudta fogadni a szabályokat, kivétel egy embert. 
Vágólapra másolva!

A mai játékhoz újra párokat kellet alkotni, méghozzá a következőképpen: Anett-Tommyboy, Marcsi-Csaba, Katka-Leo, Ágica-Indián, Milo-Frenki. A pároknak ma folyamatosan együtt kell mozgniuk a Villában. Nincsenek összekötve, sem megjelölve, de mindig figyelniük kell egymásra.

Forrás: RTLKLUB

Leo képei

Például, ha Tommyboy kimegy a kertbe, Anettnek vele kell tartania. Ez egy egyszerű, könnyen betartható szabálynak tűnik. Igen ám, de volt olyan, akinek rögtön az elején nem tetszett a dolog. Az elmúlt napok eseményeiből nem is nehéz kitalálni, hogy ki az, akinek soha semmivel nem lehet a kedvében járni. A búsképű Leónak.

Barátnője szólt neki, hogy cigizni szeretne, persze ez őt nem érdekelte. Katka, - csak azért, hogy a fiú ne kapjon büntetést - úgy ácsorgott a teraszon, hogy egyik lába bent volt, a másik kint. Leót nem hatotta meg a lány figyelmessége, hanem közölte a nappaliból, hogy szokjon le a dohányzásról.

Ezt már Csaba sem bírta szó nélkül hagyni. "Leo, te miért csinálod ezt az emberekkel. Komolyan mondom, ez hihetetlen. Szokjál le erről, szokjál le arról, ne csináld ezt, térj rá arra... Miért akarod megmondani, hogy ki hogy éljen"- morgolódott az igazságérzetéről elhíresült lovász.

Forrás: RTLKLUB

Igazi konfliktus azonban nem alakult ki, mert egyrészt Leo nem méltatta válaszra, Csaba pedig hozzátette, hogy ő nagyon bírja a benzinkutast, de néha már sok, amit csinál.

Katka egyelőre csak nevetett az egészen és engesztelésül megfogadta, hogy most sokáig nem fog rágyújtani, de ki tudja mi lesz még, hiszen egész nap együtt kell lenniük. Egyébként nemrég Leo kijelentette, hogy legközelebb ő akarja elhagyni a Villát, és úgy fog viselkedni, hogy minél több jelet kapjon.

Úgy tűnik, ehhez nem is kell túl nagy erőfeszítéseket tennie, mert egyre inkább azoknak is elege lesz belőle, akik eddig kedvelték.