Kis esti idill

Vágólapra másolva!
Az esti jacuzzi party után jött a szokásos hülyéskedés, a Villa szerelmesei pedig kizárólag egymással foglalkoztak. Ki így, ki úgy.  
Vágólapra másolva!

A tegnap esti párbaj végeredményével igen sokan meg voltak elégedve a lakók közül, ezt az is bizonyítja, hogy valóban hamar visszaállt a régi kerékvágásba minden. Katka szipogása törte meg néha az idillikus képet, de ő is kénytelen volt belenyugodni helyzetébe.

Forrás: RTLKLUB

A negyedik Párbaj

A jacuzzi parti után elkezdték megfejteni Indián tetoválásait, amiben a manók is segítségükre voltak, mert a tévében nézegethették. Ez még a rockernek is öröm volt, hiszen még sohasem látta a saját háta közepét. Legközelebbre megígérte, hogy elmagyarázza a titkos értelmét is mindegyik törzsfőnöknek, tolldísznek, motorbiciklinek és Jim Morrisonnak.

Eközben a hálószobában is érdekes dolgok történtek. Leo belekezdett az asszonyfaragásba, ruhát hajtogatni, szekrényben rendet rakni tanította Ágicát. Lehet, hogy hosszabb távú céljai vannak a lánnyal?

Forrás: RTLKLUB

Lassan mindenki aludni tért. Marcsi még elalvás előtt kapott ajándékba egy kis halk zenét, amire hosszú csókba kezdtek Milóval a paplan alatt.