Szerb szülinap

Vágólapra másolva!
Milo holnap lesz tizenkilenc éves, deszki néptánc-csoportja köszöntötte fel, megható kedvességgel, remek hangulatban.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Milo holnapi szülinapjának előestéjén hatalmas meglepetést kapott, egyszerre az udvaron termett a néptánc-csoportja, és roptak egy lendületes táncot neki, amihez persze a deszki srác is azonnal becsatlakozott, aztán végigölelt-csókolt mindenkit.

Persze senki nem érkezett üres kézzel: kapott emlékpólót, meg egy traktoros trikót, persze viccből, egy tortát gyertyával, egy tállal kedvenc ételéből és hozzá persze remek pálinkát is. Milo a fellegekben járt, a barátai is hozzá hasonlóan vidám, lelkes társaság, még rá is szóltak: "Nagyon szolid vagy ám idebent..."

Rövid otthoni híreket is kapott, édesanyja jól van, a csirkék már kevésbé, és persze mindenki üdvözli. Persze pezsgőt is bontottak, aztán jó szerb szokás szerint a hátuk mögé hajították a poharat.

A lányok körbemutatták a Villát, kicsit sopánkodtak a rendetlenség miatt (mintha nem látná az egész ország). Ők valóban szóhoz sem jutottak a meglepetéstől, láthatóan irigykedve nézték a szerb mulatságot. Amennyire tudtak, bekapcsolódtak, a Bubamarát már Ágica és Katka is vidáman ropta, aztán még egy körtáncot is megtanultak gyorsan.

A társaság még most is bent van, együtt esznek-isznak, a mulatság este tízig tart.