Együtt az óvszerért!

Vágólapra másolva!
A fiúk már nem bírtak az elfojtott vágyak kordában tartásával, így némi agytorna után, offenzív támadást indítottak az óvszer automata ellen.
Vágólapra másolva!

Marcsika talált egy fémszázast, amit azon nyomban az óvszer automatánál költött el. Nincsenek információink arra vonatkozóan, hogy Milo ennek mennyire örült, arról viszont beszámolhatunk, hogy Leo, Tommyboy és Csaba rögtön kedvet kapott egy kis játékhoz.

Forrás: RTLKLUB

Egy söröskupak, némi cérna és egy kevés kis drót segítségével megpróbáltak szerezni a gépből egy óvszert. Felváltva próbálkoztak az automatánál, de nem jártak sikerrel. "Egy sima géppel nem tudunk elbánni?" - mérgelődött Tommyboy, de mint tudjuk Leo nem arról híres, hogy hamar feladja a dolgokat, újult erővel vette fel az ádáz küzdelmet a gumióvszerért. Egy idő után azonban ő is elbizonytalanodott: "Még egyszer megpróbáljuk? Nincs más ötletem..."

Forrás: RTLKLUB

A Villában fellelhető összes hímnemű az automatánál tartózkodott és jobbnál jobb ötletekkel buzdították az ekkor már verejtékező Leót, de sehogyan sem sikerült túljárni a gép eszén. Hiába a zárszerkezet elleni támadás, feladták. Gyakorlatban. Elméletben tovább gondolták és rájöttek, hol hibáztak. Százas nélkül nem megy...