Csaba, az őstehetség

Vágólapra másolva!
A szigetlakók viszonylag rövid idő alatt elfoglalták helyüket, de mint mindig, most is szövegértelmezési problémákkal bajlódtak. Csaba pedig olyat alakított...
Vágólapra másolva!

Nem volt tiszta, hogy nem kommunikálhatnak egymással a különböző törzsi tagok, nem aludhatnak este tízig, és azt is nehezen értették meg, hogy a szigetek között víz, nagyon mély víz húzódik.

Forrás: RTLKLUB

Ennek megfelelően a hangulatuk is úgy romlott, ahogyan egyre jobban körvonalazódtak a játékszabályok. Ez a mosókonyhába száműzött törzsről (Milo, Csaba, Ágica) nem mondható el, ők lazán és viccesen fogták fel a játékot.

Saját maguk - és a nappaliból sóvárgó tekintettel őket bámuló játékosok - szórakoztatására egy rövid kis törzsi táncot adtak elő. Milo persze hozta a formáját, Ágica is a tőle megszokott kígyózó mozdulattal táncolt, de Csaba alakításáról órákig lehetne áradozni.

Forrás: RTLKLUB

Látszódott a fiún, hogy igazából nem sok kedve van az általa ismeretlen számra táncolni - állítólag egy nagyon trendi felvétel volt -, de mindent a jó kedvért! Úgy gondolta, ha már össze vannak zárva, s mindenki őket nézi, legyen egy-két jó perce az egész csapatnak.

Először pironkodva nézte a többiek mozgását, majd megpróbálta őket utánozni, de erre semmi szükség nem volt. Szépen lassan belejött a mozgásba, s annyira elkapta a ritmusokat, hogy nem csak Ágica, de ő maga is meglepődött. Csaba, igenis jól táncolt.

A trió táncát megnézheti videón is.