Terra incognita

Vágólapra másolva!
A hisztire hajlamos Szilvi gyakran kitört, mint az Etna 1981-ben, a gyakran értelmezhetetlen Segal folyton szónokolt és néha terrorizálta a társait, Pandora pedig túlzottan nyomult a hűséges Tommyra, miközben kissé átlátszóan színészkedett. De miért esett ki szegény Jenny? Nem ismerték meg eléggé a nézők - de erről csak ő tehetett.
Vágólapra másolva!

Az első három játékos simán, különösebb izgalmak nélkül kiesett, túl nagy volt az ellentábor. Katka, Indián és Csaba fényes győzelme nem csak a személyes vonzerőnek, ellenállhatatlan szellemnek és csábító külsőnek volt köszönhető, jutott nekik jócskán ajándékszavazat is (voksolok X-re, mindegy is, csak ne Y nyerjen!). Az unalmas, kissé sótlan szereplő ugyanakkor pont annyira érdekli az átlagos tévénézőt, mint a háromkarélyos ősrákok szaporodási szokásai, valamelyik tematikus csatornán.

Forrás: [origo]

Zámbó Jimmy nagy kedvelője - bár tagadhatatlanul kedves, csinos és jóindulatú lányka volt, különösebb gonoszság nélkül - nem tudott igazán közel kerülni társaihoz, messze volt tőlük, mint Makó az Aldebarantól (70 fényév). Semmiképp nem demorazilálta a csapatot (mint ahogy azt Pandi nagy okosan kifejtette), de nem is tudott igazi karakter lenni. Ez persze nem is véletlen, mivel az első 13 beszavazóshow szereplői úgy lettek összeválogatva, hogy erőteljes személyiségek legyenek, kellő akaraterővel, kitartással, megfelelő szintű exhibicionizmussal, lehetőleg érdekes foglalkozással (aktmodell, lovász, chippendale-táncos) és nagyjából megnyerő külsővel. Quasimodo például hiába próbálkozott volna a castingon, holott a ritka mesterség nála is adott.