"Indi! Gerjedek rád!"

Vágólapra másolva!
Lakóink ma négy példányban kapták meg a Blikket, mert nem lehettek együtt. A legtöbb üzenet Indiánnak szólt. De milyenek!
Vágólapra másolva!

Először a nappaliban tartózkodó csapat kapta meg az újságot. Mindjárt az első üzenet parázsvitát váltott ki. "Aki megnyeri, visszaadhatná a fodrászlánynak a két millát. Ez így fair."

Tommyboy azonnal hozzátette, hogy szerinte is így van. Indián és Anett erre úgy reagált, hogy nem is az ő pénze, és különben is.

Nem álltak le hosszan vitázni, mert fontosabb volt, hogy a nekik érkezett üzeneteket gyorsan elolvassák.

Forrás: RTLKLUB

Sztárfotók

Végre egy néző feloldozta Marcsit az amúgy sem nagy lelkifurdalás alól a következő üzenettel: "Miért Marcsit okoljátok, hogy nem köszönt el? Jennynek kellett volna gratulálnia Marcsinak". "Hú, köszi!" - jött a válasz.

Indián ma nagyon sok sms-t kapott: "Indi vigyázz, nehogy eltaktikázd magad. A Leo még mindig erős. Először nyúld le a nőjét és utána legyőzhető". "Frenki és Indi, ti nagyon jók vagytok". "Indiánnak adjatok egy papucsot, mert gusztustalan, hogy egy szál törölközővel is sportcipőben van".

Erre az érintett kicsit húzta a száját és megjegyezte, hogy neki azért nincs papucsa, mert utálja az ilyen lábbelit.

A következő írás láttán, azonban széles mosoly terült szét az arcán: "Fú Indi! Ha te tudnád, hogy mennyire gerjedek rád! Imádlak! Szinte belédzúgtam! Ha kijössz ne felejts el! (10 ker.) Imádom a tested, és mindened!Z"

A nagyhangú rockernek a szava is elállt, majd szinte szégyenlősen mondta: "Hát köszönöm szépen. Köszönöm szépen drága. Jó' van. Ki lehet az a Z? Hát ja, ott laktam a tízbe. Köszönöm".

Forrás: RTLKLUB

Annyira tetszett neki, hogy újra elolvasta, majd még puszit is küldött a titokzatos Z-nek.