Marcsika vívódik

Vágólapra másolva!
Marcsika nem tudja, mitévő legyen. Leo megkérte őt valamire, de nem tudja eldönteni, hogy teljesítse-e a benzinkutas kívánságát. Hát, nincs könnyű helyzetben...
Vágólapra másolva!

Marcsika egy hirtelen ötlettől vezérelve kivonult a teraszra, ahol idegesen dohányozni kezdett. Anett ezt azonnal észrevette és vallatóra fogta a lányt.
Anett: - Rossz?
Marcsi: - Nem tudom, Anett.
Anett: - Mondd már el, esküszöm nem mondom el senkinek.
Marcsi: - Szólsz az Áginak, hogy jöjjön ki?
Ágica is kivonult a teraszra, s mikor meglátta Marcsika kétségbeesett arcát, már sejtette, miről akar vele beszélni a lány.
Marcsi: - Megkért Leo valamire.
Ágica: - Gondolom mire, ne mondd ki.
Marcsi: - De Ági, nem tudom, hogy mit csináljak.

Forrás: RTLKLUB

Anett ekkor még mindig nem értett semmit, pedig nagyon egyszerű volt a képlet. Leo megkérte Marcsit, hogy a mai Kiválasztáson úgy döntsön, hogy ő legyen a kiválasztott.

Anett: - De mire kérte meg?
Majd leesett neki is a tantusz. "Marcsi, állj! Ilyen szempontból ne hagyd befolyásolni magad."
Ágica: - Felnőtt nő vagy. Tudom, hogy nagyon nehéz, de neked kell eldöntened.
Marcsi: - Az a baj, hogy nem a Leót nézem, Ágica.
Ágica: - Hanem?
Marcsi: - Tudom, hogy mennyire fontos ő itt neked.

Forrás: RTLKLUB

Ágica: - Baba, ez egy játék és játszani jöttünk ide be és fejezd be, komolyan mondom. Ezt már megbeszéltem vele. Fontosak vagyunk egymásnak, és tényleg jól vagyunk együtt - már amikor -, de ez a játék erről szól. Ez nem egy páros játék, annak ellenére, hogy nagyon-nagyon nem szeretném, ha elveszíteném. (mármint Leót - a szerk.)
Marcsi: - De, ha igen.
Ágica: - Tyű...
Marcsi: - Ha tegyük fel, hogy Milo kap kettőt, Leo kap kettőt, meg tegyük fel, hogy Anett kap kettőt. Evidens, hogy nem Milót fogom mondani. De ha Tommyboy és Leo kap kettőt... Fa...mba, utálom ezt az egészet. Megígértette velem. Először megígértem, aztán azt mondtam neki, hogy hadd döntsem el én.
Rövidesen minden kiderül...