Fő az egészség

Vágólapra másolva!
Már nem csak Tommyboy veszi komolyan az Egészség Hetét. Anett ma még nem gyújtott rá, Ágica pedig csak képzeletben falatozik.
Vágólapra másolva!

Milo és Frenki a teraszon múlatja az időt. Frenki panaszkodik: "Már próbáltam aludni ma vagy négyszer. Egyszer sem sikerült, csak tíz percet." Milo nevetgél, majd a repülőgépek felé tereli a beszélgetést, de ebbe a témába sem mélyed bele a két jó barát. Túl hideg van, Frenki be is megy, Milónak marad a cigaretta, a mélázgatás és a köhintgetés.

Forrás: RTLKLUB

Anett a nappaliban eszeget és Katkát is hasonló tevékenységre bíztatja - nem sok sikerrel. Tommyboy a diéta lényegét összegzi: "Képzeljétek, a gyomrotok is összeszűkül! Nem igényli, hogy tele legyen." Anett bólogat, majd büszkén megjegyzi, ma még egyáltalán nem gyújtott rá. Tommyboy örül, Leo pedig egyenesen beleéli magát a sikerbe: "Halál boldog leszek, ha egyáltalán nem gyújtasz rá többet!" Anett gyorsan cáfol: néha azért lehet, hogy rágyújt, de nem sokat.

Ágica és Indián a mosókonyhában arról beszélget, milyen az, ha egy lány mossa a fiú gatyáit. Indián kikéri magának, hogy Ágica hozzányúlt az ő alsóihoz, szerinte ez túl intim. Ágica nem akarja megsérteni lakótársa intim szféráját, ezért visszavonulót fúj, csak a mosási programokba szól bele. Csaba fütyörészve érkezik, de ez sem zavarja meg a laza társalgást.

Ágica a nappaliba visszatérve Tommyboyjal alkudozik, mit ehet még ma este. Egy narancsot szeretne, meg a csirkepörköltet is jól esne, de állítja, lemond mindenről. Bevallja, titokban levesekről álmodozik. Katka pedig főzelékről, fasírtról tárgyal a szigorú Tommyboyjal. Ágica tovább megy: "Megfőzöm a krumplit, felvágom csíkokra, rakott krumpliszerűen lerakom, csirkemell, gomba, bacon. Berakom a sütőbe, és nagyon finom." Tommyboy jóváhagyja a receptet, szerinte is jó lehet, de a kalóriák miatt a menü egyelőre csak álom marad.