A bokszmeccs előestéjén

Vágólapra másolva!
A délutáni pihenő kellős közepén a két bokszolójelölt megkapta a felszerelést. Boldogan próbáltak fel minden egyes darabot.
Vágólapra másolva!

Indián a teraszon nem sokkal a meglepetés előtt leírta a következő napok programját: "Remélem, ma kihív a Leo, holnap meccs, jövő pénteken Párbaj." Indián azt is hozzátette, egyre nehezebben viseli a feszültséget. Aztán egy időre minden aggodalma elszállt, amikor Csabával együtt megkapták a bokszfelszerelést.

Forrás: RTLKLUB

Új fotók: Klikk a képre!

A két fiú mindent felpróbált, pózoltak egy kicsit a többieknek. Ágica közben azon morfondírozott, vajon ők is megnézhetik-e a meccset a Villában. Tommyboy szerint csak azután láthatják majd a részleteket, amikor Csaba és Indián már visszatért az eseményről.

A két bokszolójelöltnek is meglódult a fantáziája: pár perccel később a teraszon cigarettázva már arról beszéltek, talán már ma este elviszik őket egy szállodába. Hatalmas fogadás, riporterek, fotósok, rivaldafény, népszerűség, siker, ismerős arcok - már előre beleélték magukat a bokszmeccs körüli felhajtásba.

Forrás: RTLKLUB

A rögtönzött divatbemutatóval egybekötött programról csak Marcsi és Milo maradt le, akik mélyen aludtak a hálószobában. Bár Marcsi szemére nehezen jött az álom, mert túlságosan ingerelte Milo közelsége. De miután hangot adott a problémájának, Milo kerekperec elutasította, így nem volt más választása, csak elaludt.