Majka és Pandora: nagy bunyó lesz!

Vágólapra másolva!
Holnap sok VV-szereplő kockáztatja testi épségét. Lehet, hogy a Való Világ szereplői nyernek majd, de őket is könnyen péppé verheti az ellenfél. Úgy tűnik, hogy a meghívott szakértők (Tyson, Lewis, Klicsko és Foreman) sajnos nem tudnak eljönni, betegség miatt. :)
Vágólapra másolva!

Ismét megszondáztattuk a közvéleményt, hogy megtudjuk, a VV-szereplők meccsei közül melyik számíthat legnagyobb érdeklődésre. Kozso bunyóját nem vettük fel a listára (ahogy a dalait sem), de a többiek szerepeltek a szavazáson: az rögtön megállapítható, hogy az egykoron szép barátságban lévő, de azóta erősen gyűlölködő rapperek összecsapása lesz az a mérkőzés, mikor csak kevesen fognak kislattyogni a konyába egy újabb doboz sörért. A VV1 fenegyereke (Fábry szerint a borsodi Geszti Péter) Dopemannel bunyózik majd: 42 százalék kíváncsi Majka produkciójára.

Forrás: MTI

Képünk illusztáció

Pandora és Anettka pofozkodása is sokakat érdekel, közel 30 százalék úgy vélte, hogy ez lesz a legnagyobb meccs. Pehelysúlyú, kicsiny lányok is képesek lehetnek nagy ütésekre. A cowboy és az apacs meccsét pusztán 7 százalék várja felfokozott izgalommal, kikészített kisfröccsel és tálcányi szotyival. Őket minden este láthatja a tévénéző, jó haverok is egyben, talán ezért nem annyira vonzó kettejük bunyója.

Szombaton VV-szereplők verik egymást. Ön melyik meccset várja leginkább?

Szabolcs-Segal, 741 szavazat - 8.3 %
Pandora-Anettka, 2554 - 28.7 %
Indián-Csaba, 626 - 7.0 %
Szilvi-Tünde, 1197 - 13.5 %
Majka-Dopeman, 3776 - 42.5 %

Összesen: 8894 szavazat