Leo korrekt volt

Vágólapra másolva!
Leo tegnap este bebizonyította, hogy nem ijedt meg sem a rockertől, sem pedig csatlósától. Barátai büszkék rá és izgulnak érte.  
Vágólapra másolva!

- Mit szóltatok Leo kihíváson tanúsított viselkedéséhez?
- Nagyon korrekt volt. Megtette azt, amit meg kellett tennie. Nagyon tetszett az is, hogy úgy csinálta, hogy egy fél pillanatra megállt mindenkiben az ütő. Jó volt.

Forrás: RTLKLUB

- Mit gondoltok azért hívta ki Indiánt, mert ti azt ajánlotáttok, vagy mert mindenki ezt várta tőle, vagy tényleg vele akar menni?
- Nem sokkal a kihívás után azt mondta, hogy akkor is ezt tette volna, ha nem ezt a tanácsot kapja kintről. A legvalószínűbbnek azt tartom, hogy ezt akarja, hiszen már napról napra elviselhetetlenebb számára ez az állapot. Rengeteg bosszúságot okoz neki Frenki is, és Indián is. Valamelyikkel ki kell mennie.

Forrás: RTLKLUB

- Szerintetek ki ellen van több esélye?
- Frenkivel több esélye van, mert Indiánnak nagyon nagy a tábora. Ettől függetlenül ennek a kihívásnak meg kellett történnie.

- Lehetséges, hogy Frenkivel megy ki, vagy a nézők egy igazi nagy csatát akarnak?
- Ez attól függ, hogy Indián rajongói mit gondolnak. Ha egy kicsit is félnek Leótól, akkor úgy fogják intézni, hogy Frenkivel menjen. Inkább rá fognak szavazni, hogy a rockert megvédjék, de persze ez nem biztos.

Forrás: RTLKLUB

- Mi lesz a Párbaj végeredménye?
- Úgy gondoljuk, hogy két annyira szélsőséges egyéniségről van szó, hogy most sokkal többen fognak szavazni, mint eddig. Akik egy kicsit is szeretik Leót, fel fogják emelni a telefont, hogy kompenzálni tudják Indián szavazatait. Leónak kell nyernie!

- Mi lesz, ha végül nem ő megy vissza?
- Amit már ő maga is milliószor elmondott. Ha nem megy vissza, akkor nincs rá szükség bent és éli tovább az életét itthon. Ő nem akar úgy ott maradni, hogy nincs értelme.